All-Star Game NBA - Team LeBron vs. Team Giannis, rezultat sub semnul omagiului pentru Kobe
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
All-Star Game NBA le-a avut protagoniste, anul acesta, pe Team LeBron și Team Giannis, iar învingătoarea l-a omagiat pe Kobe Bryant.

Echipa condusă de LeBron James a câştigat, 157-155 cu Team Giannis (Antetokounmpo), meciul vedetelor din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), ajuns la a 69-a ediţie, care a avut loc duminică la Chicago şi i-a fost dedicat lui Kobe Bryant, la mai puţin de o lună de la moartea acestuia, relatează agenţiile internaţionale de presă, preluate de Agerpres.

Pentru a omagia mai bine memoria lui Kobe Bryant, NBA a procedat la mai multe modificări, în principal formatul acestui meci, dar formula, deşi alambicată, a adus succesul acestei ediţii a evenimentului.

După primele două sferturi, primul adjudecat de Team LeBron James (53-41), iar celălalt de Team Giannis (51-30), meciul şi-a schimbat desfăşurarea, jucătorii dedicându-se total atacului şi spectacolului. Cel de-al treilea sfert s-a terminat la egalitate, 41-41, iar ultima parte a adus capace, depăşiri în forţă, faulturi, contestaţii pasionate faţă de deciziile arbitrilor, niciuna dintre cele două selecţionate nedorind să cedeze.

Miza All-Star Game

Miza a fost victoria, dar şi omagiul adus lui Kobe Bryant, precum şi suma de 300.000 de dolari oferită de NBA unei asociaţii caritabile aleasă de echipa învingătoare. În ciuda unui avans de 9 puncte în debutul sfertului al patrulea, Team Giannis a fost depăşită de Team LeBron, mai preocupată de apărare. LeBron James, James Harden şi Anthony Davis au adus punctele victoriei, confirmată de o aruncare a ultimului.

Cu 30 de puncte reuşite în 20 de minute de joc, Kawhi Leonard (Los Angeles Clippers), component al echipei lui LeBron, a primit trofeul de cel mai bun jucător al meciului (MVP), care poartă de acum numele lui Kobe Bryant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel