Amantă răpită din fața unui hotel de soția înșelată, la Dej
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Sasin Tipchai de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Sasin Tipchai de la Pixabay
Amanta unui bărbat a fost răpită din fața unui hotel de către soția înșelată, cumnat și soția lui. Ulterior, în „operațiune” a intervenit și sora bărbatului, care se afla la serviciu. Femeia a fost bruscată, lovită și amenințată cu moartea. 

Scene de film au avut loc la finalul lunii aprilie, la Dej. O soție înșelată i-a răpit soțului amanta din fața unui hotel, ajutată de cumnat și soția lui. Cei trei au dus-o pe amantă apoi cu mașina, într-un alt oraș, pentru „o lecție”. Într-un final, au fost deschise patru dosare penale pentru lipsire de libertate, loviri sau alte violențe și pentru amenințări.

Pe 26 aprilie, bărbatul și amanta lui au închiriat o cameră la un hotel din Dej. Întâlnirea a ajuns la urechile soției înșelate care și-a sunat cumnatul și pe soția lui și au plecat spre hotel.

Amanta a fost bruscată, lovită și băgată cu forța într-un autoturism

După un scandal, bărbatul a ieșit pe ușa din spate, iar amanta a ajuns în fața rudelor furioase. Așa a ajuns amanta în vârstă de 43 de ani să fie bruscată, lovită și mai apoi, băgată cu forța într-un autoturism.

Pe parcursul drumului, femeia a fost agresată și amenințată cu moartea. Soția înșelată, cumnatul și soția lui au oprit mașina într-o localitate dintre Dej și Cluj și au dus-o pe amantă la locul de muncă al surorii bărbatului. Ea nu a putut participa la „operațiune” din cauza serviciului. 

Lovită și de sora bărbatului, amanta a fost dusă la marginea localității și abandonată, potrivit dejeanul.ro.

Poliția a fost anunțată abia pe 4 mai 

Amanta a anunțat poliția abia pe 4 mai, așteptând să treacă sărbătorile pascale. Totuși, după puțin timp, polițiștii din Dej aveau deja suspecții la audieri.

Femeia înșelată, cumnatul, soția lui și sora bărbatului s-au ales cu dosare penale. „Organizatoarea”, pentru lipsiri de libertate în mod ilegal, loviri și amenințări. 

Reprezentanții IPJ Cluj au transmis că „față de aceștia, magistrații din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”.

Sora bărbatului, care doar a agresat-o pe amantă, este cercetată în stare de libertate pentru loviri și alte violențe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel