Amanta și soția despăgubite după ce un bărbat a murit într-un accident
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Asigurarea unui italian i-a despăgubit amanta și soția după ce acesta a decedat într-un accident.

După moartea unui italian într-un accident rutier, atât soţia, cât şi amanta sa au fost despăgubite de asigurări, scrie joi cotidianul La Stampa, potrivit Agerpres, citând AFP.

Bărbatul de 39 de ani şi soţia sa, rezidenţi în Torino (nord), aveau împreună un copil de vârstă mică, însă soţul avea şi o relaţie extraconjugală pe care nu o ţinea ascunsă. În 2020, atunci când bărbatul a murit într-un accident rutier, poliţia a făcut demersuri pentru a-l identifica, şi cum văduva sa se afla într-o călătorie, iubita a fost cea care s-a ocupat de aceste aspecte. Aceasta şi-a afirmat imediat şi drepturile, invocând relaţia cu cel dispărut şi planurile lor de viitor.

"Era legată de acest bărbat printr-o speranţă de viaţă comună. A existat o intensitate reală a sentimentelor, au coabitat", a explicat avocatul iubitei, Gino Arnone, citat de ziarul menţionat. "Trei zile cu mine, patru cu familia", a explicat, sub rezerva anonimatului, femeia pentru ziar.      

La Stampa nu a precizat valoarea despăgubirilor.

Cele mai bizare despăgubiri

Despăgubirile bizare nu se opresc la cazul soției și al amantei din Italia. Într-un caz în care este vorba tot de o văduvă, o femeie a fost citată într-un proces în care i se cereau despăgubiri din partea unei persoane care a asistat la moartea soțului ei. Reclamantul susținea că în urma decesului la care a fost martor a rămas cu traume psihice. Ceea ce a omis reclamantul să ia în calcul a fost faptul că mașina pe care o conducea a lovit snowboardul bărbatului care a decedat. Poliția a absolvit șoferul-reclamant de orice vină în primul caz, scrie avocat.net

Un bărbat și-a dat prietenul în judecată după ce acesta l-a tuns, iar rezultatul nu a fost pe gustul acestuia. În urma procesului, purtătorul tunsorii a devenit mi bogat cu 75.000 de dolari. 

O scriitoare a unui volum despre un criminal în serie notoriu s-a trezit cu un proces de 60 de milioane de dolari în loc de un premiu pentru opera sa. Deși criminalul era acuzat de 16 crime, individul susținea în continuare că este nevinovat. Motivul invocat de personajul principal are legătură cu reputația, dar și reabilitarea sa, acesta invocând șansele sale de a se angaja după...eliberare. Cazul a fost clasat de judecător în timp record: 46 de secunde. Cheltuielile de judecată au fost suportate de editorul cărții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel