Amanta unui afacerist rus, victorie în instanță. A câștigat un apartament de 10 milioane de lire sterline
Autor: Florentina Constantin pe 08 apr, 20:33 | Internațional

Imagine cu rol ilustrativ

O femeie, care a avut o aventură de lungă durată cu un bogat om de afaceri rus, a câştigat în instanță un apartament de lux din Londra, în valoare de 10 milioane de lire sterline, informează miercuri Press Association.

Omul de afaceri, care are trei copii cu femeia, a vrut să vândă apartamentul şi i-a cerut femeii să se mute alături de copii într-o casă mai ieftină. Femeia, tot de naţionalitate rusă, a vrut să locuiască în continuare în luxosul apartament, iar justiţia britanică i-a dat câştig de cauză, scrie Agerpres.

Judecătorul de la Royal Courts of Justice care s-a ocupat de acest caz a declarat că persoanele implicate nu pot fi identificate în relatările media. El a precizat că atât bărbatul cât şi femeia au amândoi peste 50 de ani şi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ 25 de ani în Rusia, când bărbatul era căsătorit, iar femeia lucra ca director financiar la o fabrică deţinută de acesta.

Argumentele judecătorului

Potrivit judecătorului, cei doi au locuit împreună intermitent timp de 20 de ani. În respectiva perioadă, bărbatul s-a căsătorit cu alte trei femei şi a divorţat de două dintre ele, a adăugat judecătorul. Afaceristul are trei copii din celelalte relaţii. Femeia şi copiii ei s-au mutat în Anglia în urmă cu un deceniu, iar bărbatul a cumpărat luxosul apartament londonez pentru aceştia. Femeia şi copiii ei s-au mutat în apartament acum circa şase ani.

Bărbatul a continuat să locuiască în Rusia şi să viziteze femeia şi pe copiii săi de aproximativ patru ori pe an. În motivaţia deciziei sale, judecătorul a precizat că bărbatul avea "intenţia de a-i înşela pe cei apropiaţi" şi "abilitatea de a-şi acoperi urmele". El a argumentat că femeia şi copiii nu trebuie să se mute deoarece apartamentul este "casa familiei lor" şi locuiesc în el de aproape şase ani.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri