Ambasadorul României în China ar fi provocat un accident, la beție, și ar fi fugit. REACȚIA MAE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Ambasadorul român la Beijing, Vasilică Constantinescu, ar fi provocat un accident în capitala chineză. 

Ambasadorul României ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice și ar fi intrat într-un autobuz. Accidentul s-ar fi petrecut în urmă cu mai multe săptămâni. 

Dan Tomozei, jurnalist român care activează în China, i-a spus jurnalistului Ion Cristoiu: "Nu vreau să intru în detalii să vedeți ce reprezentare avem aici, pentru că oricum sunt văzut `nu vrei tu cu România, ești dușmanul`. Să ai un ambasador care merge până la a pocni la modul fizic angajații...”.

Avem ambasador care se urcă beat la volan, face accident, distruge o mașină diplomatică și un autobuz, fuge de la locul accidentului, fiind băut, se ascunde în rezidența diplomatică. Să ne spună MAE dacă i s-a întâmplat ceva, că asta s-a întâmplat acum câteva săptămâni." a afirmat jurnalistul din China. 

REACȚIA MAE


”Cu privire la informațiile apărute în mass-media referitoare la implicarea ambasadorului României la Beijing într-un accident de circulație, fără victime, MAE precizează că situația semnalată face deja obiectul unor cercetări în curs, aspectele în cauză fiind tratate cu maximă seriozitate. În acest moment al cercetărilor, nu pot fi oferite informații suplimentare.” ne-a răspuns MAE. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel