Amendă usturătoare pentru un paznic care ardea anvelope uzate
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
O amendă de 25.000 de lei pentru poluare a fost aplicată unui paznic din Brașov care ardea anvelope uzate.

Un paznic de la o societate comercială din Braşov a primit o amendă de 25.000 de lei pentru poluarea aerului, după ce a încercat să incendieze în curtea firmei reziduuri constând în anvelope de cauciuc uzate, pentru a scăpa de acestea, a informat, luni Poliţia Locală Braşov, scrie Agerpres. 

"Poliţiştii locali s-au autosesizat la apariţia unor imagini pe canalele de socializare, în care se vedea un fum dens şi negru. Un echipaj de la Biroul Rutier a fost dirijat de urgenţă în zona centurii CET-ului, unde a descoperit că mai multe persoane au dat foc la deşeurile din lemn compozit şi unei grămezi consistente de anvelope, materiale depozitate în curtea unei societăţi", a precizat sursa citată.

Surpriză pentru polițiști 



Aceasta a mai precizat că, după o anumită perioadă de timp, un alt echipaj de la Poliţia Locală s-a întors pentru a monitoriza zona.

"Nu mică le-a fost mirarea atunci când au constatat că, în exact aceeaşi curte, un bărbat ardea anvelope auto uzate, printre caroseriile dezmembrate. Poliţiştii locali de la intervenţii l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 25.000 lei pentru că nu a oprit activitatea de poluare a aerului la solicitarea echipajului rutier", a subliniat sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel