Ana Morodan, de urgență la spital. Cum și-a amputat degetul - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ana Morodan, dor.ro
Ana Morodan, dor.ro
Ana Morodan a ajuns de urgență la spital după ce și-a amputat un deget. Iată cum a ajuns în această situație și în ce stare este. 

Ana Morodan a reușit recent să-și accidenteze destul de grav unul dintre degete. "Contesa" le-a povestit fanilor cum a reușit să-și amputeze singură un sfert de deget și cum a mers cu degetul în pungă la spital.

Cum a reușit să-și amputeze degetul

"Joi dimineaţă, pe la ora 8:30, trebuia să plec la o şedinţă foto, dar din cauza instinctului meu de gospodină, m-am decis, după ce am văzut o masă stând în ploaie, să o pun sub copertină. Fă, am un instinct de gospodină exacerbat, nu pot să-l țin sub control. Dar nu m-am gândit că acea masă este pliabilă şi practic s-a pliat peste un sfert din degetul meu şi mi l-am amputat. M-am dus în dormitor, m-am spalat și mi-am dat seama că nu numai că nu mai am unghia, ci nu mai am un sfert de deget. Am avut noroc că am dat peste un medic foarte bun care mi-a prins degetul la loc (...) După anestezie eu le-am zis că trebuie să plec că am un eveniment, doar că nu m-au lăsat, trebuind să stau până a doua zi în spital", a povestit Ana Morodan pe pagina de Instagram.

„Acum nu facem o dramă din asta, pot să trăiesc cu cicatricea aceasta. Nu este vreo problemă. Dacă mă fac greşit cu ruj, nu o să mai poată să vină vreo sclifosită să îmi zică că m-am făcut greşit. E normal, am doar o mână bună", le-a mai spus „Contesa" fanilor.  

 
 
 
View this post on Instagram

By trying to be something I'm Not. E cusut la loc acum, we re fineee. #marog

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan) onFeb 23, 2020 at 2:56am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel