Anamaria Prodan a semnat. Liga 1 va avea prima femeie patron
Autor: Alexandru Ichim pe 03 iun, 18:38 | Fotbal

Anamaria Prodan ar urma să devină prima femeie patron din Liga I. Iată care este clubul cu care a negociat. 

Liga I va avea prima femeie patron după ce Anamaria Prodan a bătut palma cu finanțatorii clubului Hermannstadt, scrie gsp.ro. Claudiu Rotar a confirmat afacerea.

„Suntem în ședință la Sibiu. Am să mă implic sută la sută la Sibiu. Sper și îmi doresc să ajungem să ne batem la campionat”, a declarat Anamaria Prodan. 

Negocierile nu s-au încheiat însă, dar Anamaria Prodan s-a arătat deja fericită pe pagina sa de Instagram. 

Anunțul oficial făcut de reprezentanții clubului 

 

”A.F.C.Hermannstadt a reziliat astăzi pe cale amiabilă înțelegerile contractuale cu dl Iuliu Mureșan și cu dl Răzvan Zamfir. Pe această cale, FCH le mulțumește pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru tot suportul adus echipei noastre! Tot astăzi, finanțatorii A.F.C.Hermannstadt au ajuns la o înțelegere cu familia Reghecampf, care se va implica în clubul nostru atât pe plan financiar, cât și pe plan sportiv. FCH intră astfel într-o nouă etapă la nivel de organizare administrativă, în care se anunță investiții importante pe termen lung. Avem acum un suflu nou, care dă un plus valoric clubului! Ne bucură prezența doamnei Anamaria Prodan Reghecampf în calitate de investitor în proiectul nostru!”, se arată într-un comunicat de presă. 

 

          Vezi această postare pe Instagram                  

????????????perfect team of FC HERMANSTADT ⚽️⚽️⚽️ #claudiurotar

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe Iun 3, 2020 la 7:21 PDT

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri