Anamaria Prodan, despre presupusa amantă gravidă a lui Reghe: Dacă e așa, eu și Adrian Thiess o să fim nași
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf
Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf
Anamaria Prodan a făcut o nouă declarație privind zvonurile conform cărora presupusa amantă a soțului ei ar fi însărcinată. 

După ce Laurențiu Reghecampf a declarat că a depus actele de divorț, el și Anamaria Prodan au ocupat prima pagină a tabloidelor. Impresara a făcut o nouă declarație cu privire la presupusa amantă a lui Reghe, care ar fi și însărcinată. 

Anamaria Prodan a spus că, dacă este adevărat ceea ce spune, ea va fi cea care va divorța. Apoi, dacă e vorba și de o sarcină, cum ar fi să fie nașă?

"Dacă e adevărat, o să divorțez eu, nu trebuie să divorțeze nimeni de mine. Eu și Adi (Adrian Thiess) o să fim nași, dacă este așa.", a declarat impresara râzând, la emisiunea lui Cătălin Măruță de la ProTV.

Totuși, Anamaria Prodan a ținut să spună că ea și Reghe nu divorțează, relația dintre ei fiind bună. "Noi nu divorțăm", a adăugat Anamaria Prodan. 

Și Adrian Thiess a făcut primele declarații despre subiectul momentului în showbiz. "Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta", a spus Adrian Thiess, potrivit VIVA!.

Reghe și anunțul divorțului

Luni, Laurențiu Reghecampf declara că a depus actele de divorț.

"Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!", a spus Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, pentru Cancan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel