Anamaria Prodan i-a făcut o declarație de iubire lui Laurențiu Reghecampf
Autor: Rodica Mitu pe 15 sep, 19:38 | Magazin

Foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan i-a făcut o declarație de iubire lui Laurențiu Reghecampf.

„Tu ești sensul din viața mea, tu ești inspirația, tu îmi aduci împlinirea în viață, tu ești inspirație. Te iubesc până la final și după”, a scris, în engleză, Anamaria Prodan, miercuri, pe contul de Instagram.

 

 

Ultimele luni i-au ținut pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pe primele pagini în ceea ce privește presupusul divorț. Deși el a confirmat că într-adevăr ar divorța, ea a precizat de nenumărate ori că nu se va întâmpla acest lucru.

Anamaria Prodan a mărturisit că mariajul său merge foarte bine, lucrurile stau perfect și că nu există nicio problemă în relația lor, mai ales că anul acesta și-au reînnoit și jurămintele în fața lui Dumnezeu, la 15 ani de la nuntă. Mai exact, Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele la începutul lunii iunie. Atunci, Anamaria Prodan a ales o rochie neagră, dar și un buchet spectaculos de bujori albi. Iar ținuta nu avea cum să nu fie însoțiță de o coafură pe măsură. La rândul său, Laurențiu Reghecampf a ales un costum impecabil. „15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!”, a fost mesajul Anamariei Prodan pentru soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri