Anca Dragu, despre Guvernul Năstase: Se distribuie cu un sens fals declarația referitoare la "cel mai performant Guvern”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Președintele Senatului, Anca Dragu, nuanțează afirmațiile despre Guvernul Adrian Năstase, spunând că nu s-a referit la performanța în sens economic sau politic, ci la lungimea mandatului.

Anca Dragu a scris, duminică, 18 aprilie, pe Facebook, că, în declarația sa de la Prima TV, s-a referit la lungimea mandatului lui Adrian Năstase, nu la performanța politică sau economică a Guvernului Adrian Năstase.

„Vreau să fac o precizare, pentru că se distribuie cu un sens fals o declarație pe care am dat-o la Prima TV referitoare la "cel mai performant Guvern". Declarația mea nu s-a referit la performanța în sens economic sau politic, așa cum se interpretează în spațiul public, ci la lungimea mandatului, și făceam o pledoarie pentru stabilitatea miniștrilor la conducerea ministerelor pentru măcar 4 ani.

De altfel, așa începea pledoaria mea și este mai mult decât clar la ce "performanță" m-am referit:

"În momentul în care se schimbă miniştrii, ministerele devin destul de greoaie şi reactive. Ai nevoie de această continuitate. Să amintim că cel mai performant guvern este....”

Nu aveam cum să mă refer la performanța politică în interesul cetățenilor, pentru că eu consider - și s-a dovedit în justiție - că acel guvern a fost unul fără integritate, cu oameni care au plătit deja pentru corupție, care a acționat cu aroganță, motiv pentru care șeful acelui guvern a pierdut alegerile”, a scris, duminică, Anca Dragu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel