Anca Dragu, după revocarea lui Voiculescu: Nu ne putem clătina în fața presiunilor
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Facebook / Anca Dragu
Foto Facebook / Anca Dragu
Nu poți face o reformă peste noapte, a transmis președintele Senatului, Anca Dragu, după revocarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății în Guvernul Cîțu.

„Nu poți face o reformă peste noapte și nu poți face o reformă în patru luni într-un sistem profund îmbolnăvit de corupție timp de 30 de ani. În ultimii ani acest minister a fost condus de oameni urmăriți penal sau de oameni care au fost obiectul jocurilor politice pentru câteva luni ca mai apoi să fie schimbați. Vlad Voiculescu și-a asumat un parcurs pe care puțini l-ar fi putut ține în frâu. A început lupta împotriva corupției înrădăcinate în sistem”, transmite, miercuri, pe Facebook, Anca Dragu.

„Nu ne putem clătina în fața presiunilor sistemului și nu ne putem clătina în fața jocurilor politice. Interesul tuturor este ca Ministerul Sănătății să poată livra cele mai bune soluții pentru grija românilor în plină pandemie. Instabilitatea în interiorul acestei instituții nu face decât să se răsfrângă ca un domino asupra tuturor cetățenilor”, a mai spus Anca Dragu.

Amintim că premierul Florin Cîțu i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a lui Vlad Voiculescu, iar Iohannis a semnat revocarea.

De asemenea, a fost demisă și Andreea Moldovan, secretar de stat la ministerul Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel