Anca Florea, noul manager al Circului
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Anca Florea
Anca Florea
Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca, incepand cu data de 18 februarie 2020, doamna Anca Florea a preluat atributiile functiei de manager al Circului Metropolitan Bucuresti, pana la organizarea concursului pentru ocuparea functiei de director la aceasta instutie, conform legislatiei in vigoare.

Cu o vasta experienta jurnalistica, cunoscuta voce de radio si realizatoare de talk show-uri, doamna Anca Florea a ocupat si o serie de posturi cu atributii in management si comunicare, atat in Radiodifuziunea Romana cat si in cadrul Ministerului Culturii.

A fost realizatoare de emisiuni la Radio Romania Actualitati, Redactor-Sef Stiri la TVR International, membru CA la Radiodifuziunea Romana etc.

A publicat trei volume - 'Inapoi, in Basarabia', Editura Cartea Romaneasca - 1994, 'Pastrati Romania intreaga' - Editura Viitorul românesc - 1996, 'Perechea mea din cer' editura Tofan Group - 1998. A castigat premii precum 'Premiul National de Umor George Toparceanu', acordat de Asociatia Nationala a Umoristilor - 1996, Galaxia Radio/SRR si Premiul 'Pamfil Seicaru' acordat de Societatea Ziaristilor Romani - 1994.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel