Anca Serea a povestit despre venirea pe lume a celui de-al șaselea copil: Sunt convinsă că va fi un copil special
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Anca și Adi Sînă
Anca și Adi Sînă
Anca Sînă Serea le-a povestit fanilor, pe pagina personală de Instagram, despre venirea pe lume a micuței Leah. Aceasta a postat o imagine emoționantă.

"Nașterea micuței Leah-Maria, bebelușa cu ochii de azur! Iată că a venit pe lume și cea de-a șasea minune a familiei noastre, o fetiță minunată, pe care am așteptat-o cu drag. Nașterea ei nu a fost însă una ușoară, motiv pentru care sunt convinsă că va fi un copil special", a scris Anca Serea pe contul personal de Instagram. 

Vedeta le-a povestit urmăritorilor săi cum a decurs nașterea micuței Leah-Maria, printr-o postare pe pagina sa de Instagram, la care a adăugat și o poza din spital cu bebelușul și cu soțul său, Adrian Sînă.

Vezi și: Anca Serea a devenit mamă pentru a șasea oară. Cei doi părinți au postat imagini cu micuța

M-am speriat puțin

"Deși eram convinsă că voi naște natural și de această dată, destinul a vrut că lucrurile să fie altfel. Toată sarcina a decurs normal, fără vreo problema de sănătate. Atât bebelușa cât și eu am fost bine, însă săptămâna trecută, în urmă unei ecografii efectuate pentru că se apropia termenul nașterii am aflat o veste șocantă: Leah se află în prezentatie pelvină. M-am speriat puțin, recunosc, că știam cât de cât ce înseamnă, respective că nu voi mai putea naște natural. Am discutat cu domnul doctor și m-am informat iar lucrurile păreau să aibă o rezolvare", a spus îndrăgita vedetă.

A zis că trebuie să ne grăbim

"Domnul doctor prof. Herghelegiu, căruia țin să îi mulțumesc pe această cale pentru răbdarea și priceperea de care a dat dovadă, este un medic minunat și o spun fără a fi subiectivă. Dumnealui mi-a monitorizat toate sarcinile și nașterile și am încredere deplină în profesionalismul sau. A reușit să o întoarcă pe bebelușa în poziție normală pentru a se naște, însă m-a avertizat că este posibil să se mai răsucească până la termen. Miercuri, 14 august, în jurul prânzului am început să simt cum pierd lichid amniotic, însă pentru că la nașterile anterioare membranele au fost rupte de medic, nu eram sigură dacă ceea ce simt este ruperea apei. Așa că pentru siguranță am mers la domnul doctor, la Spitalul Sanador. Acolo, mi s-a rupt cu siguranță apă, căci am simțit o cantitate mare de lichid amniotic, iar domnul doctor a zis că trebuie să ne grăbim", a mai adăugat aceasta.

A durat 45 de minute

"La ecograf ni s-a confirmat ceea ce bănuiam și ne temeam: micuța se rasucise din nou și se așezase în poziție transversa, și mai dificilă. Așa că nașterea cezariană era obligatorie. Nu pot să neg că mi-a fost teamă de intervenția chirurgicală, pentru că toate nașterile fuseseră naturale, însă cu ajutorul anesteziei și al mâinilor iscusite ale domnului doctor nu am simțit aproape nimic. Iar operația a durat 45 de min", a mai povestit Anca Serea.

Fată rănită acvariu Constanța - Directorul explică motivele spargerii geamului

 
 
 
View this post on Instagram

Nasterea micutei Leah-Maria, bebelusa cu ochii de azur! ????❤️ Iata ca a venit pe lume si cea de-a sasea minune a familiei noastre, o fetita minunata, pe care am asteptat-o cu drag. Nasterea ei nu a fost insa una usoara, motiv pentru care sunt convinsa ca va fi un copil special. Va povestesc pe scurt aici cum a decurs. Desi eram convinsa ca voi naste natural si de aceasta data, destinul a vrut ca lucrurile sa fie altfel. Toata sarcina a decurs normal, fara vreo problema de sanatate. Atat bebelusa cat si eu am fost bine, insa saptamana trecuta, in urma unei ecografii efectuate pentru ca se apropia termenul nasterii am aflat o veste socanta: Leah se afla in prezentatie pelvina. M-am speriat putin, recunosc, ca stiam cat de cat ce inseamna, respective ca nu voi mai putea naste natural. Am discutat cu domnul doctor si m-am informat iar lucrurile pareau sa aiba o rezolvare. Domnul doctor prof. Herghelegiu, caruia tin sa ii multumesc pe aceasta cale pentru rabdarea si priceperea de care a dat dovada, este un medic minunat si o spun fara a fi subiectiva. Dumnealui mi-a monitorizat toate sarcinile si nasterile si am incredere deplina in profesionalismul sau. A reusit sa o intoarca pe bebelusa in pozitie normala pentru a se naste, insa m-a avertizat ca este posibil sa se mai rasuceasca pana la termen. Miercuri, 14 august, in jurul pranzului am inceput sa simt cum pierd lichid amniotic, insa pentru ca la nasterile anterioare membranele au fost rupte de medic, nu eram sigura daca ceea ce simt este ruperea apei. Asa ca pentru siguranta am mers la domnul doctor, la Spitalul Sanador. Acolo, mi s-a rupt cu siguranta apa, caci am simtit o cantitate mare de lichid amniotic, iar domnul doctor a zis ca trebuie sa ne grabim. La ecograf ni s-a confirmat ceea ce banuiam si ne temeam: micuta se rasucise din nou si se asezase in pozitie transversa, si mai dificila. Asa ca nasterea cezariana era obligatorie. Nu pot sa neg ca mi-a fost teama de interventia chirurgicala, pentru ca toate nasterile fusesera naturale, insa cu ajutorul anesteziei si al mainilor iscusite ale domnului doctor nu am simtit aproape nimic. Iar operatia a durat 45 de min. Multumesc echipei @sanador.romania! #Leah

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) onAug 15, 2019 at 5:44am PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel