Anca Serea, la un pas de a-și scrie testamentul: "Aproape că am căzut din picioare"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Anca Serea
Sursa foto: Facebook Anca Serea
Anca Serea a fost la un pas de a-și scrie testamentul. Vedeta s-a gândit la ce e mai rău, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat.

"Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi, cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut. Erau doar momente izolate. Acum sunt ok, dar atunci aproape că am căzut din picioare", a spus Anca Serea pentru okmagazine.ro.

"Eu mi-am prioritizat lucrurile în viaţă şi încerc să nu ies din starea mea de linişte. Poate doar când am fost foarte bolnavă am fost speriată. Aproape că voiam să-mi scriu testamentul. Atunci am vrut să-mi fac absolut toate investigaţiile. Acum sunt bine", a mai spus vedeta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel