Anchetă Caracal. Nutrii salvate din curtea lui Gheorghe Dincă. Le creștea pentru a fi mâncate
Autor: Alexandru Ichim pe 13 aug, 19:07 | Social

Animalele rămase în curtea lui Gheorghe Dincă au fost salvate. Suspectul de la Caracal creștea nutrii pentru a le mânca. 

Animalele din curtea lui Gheorghe Dincă au fost preluate de către președinta asociației pentru protecția animalelor, Daniela Popovici. Aceasta a făcut precizări în direct la România TV despre condițiile deplorabile în care se aflau animalele. 

”Animalele erau în curte, lângă gardul vecinului, în niște spații foarte înguste, foarte murdare, fără apă, fără hrană. Am luat 14 nutri din care trei au murit. Avea turnat ciment acolo. Am crezut că vrea să se extindă cu nutriile astea. Ei le mâncau. Am întrebat-o pe soția lui: de ce le aveți în condițiile astea? A răspuns că friptura de nutrii e foarte bună, foarte gustoasă. Era o mizerie, ce era acolo, dar mă gândesc că și pentru faptul că nu a mai fost nimeni acolo. Apa în curte este oprită. Nu e apă acolo. Mai aveau păsări acolo, câteva găini. Au și porumbei, dar sunt liberi. Ei zboară și revin la curte unde au un butoi plin cu porumb”, a precizat Daniela Popovici la România TV. 

VEZI ȘI: Incendiu violent la Caracal, chiar lângă casa lui Gheorghe Dincă

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri