Anchetă Caracal. Criminalist: Nu vă mai mirați de butoiul ăla că se pare că are rost
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un specialist criminolog răstoarnă situația în ancheta de la Caracal și susține că nu este exclus ca un corp uman să fi fost ars de către Gheorghe Dincă. Mai mult, specialistul dă exemplu o altă crimă pe care a anchetat-o. 

Tudorel Butoi, profesor universitar și specialist criminolog a explicat în direct la România TV despre cazul unei femei care și-a incinerat bărbatul care avea peste 80 de kilograme. Acesta ar fi fost tăiat bucăți și ars într-un cuptor de pâine. În acest fel subliniază faptul că și la Caracal suspectul ar fi putut proceda asemănător. 

”Criminalul când se trezește în casă cu cadavrul trebuie să scape de el. Printre metode se numără și incinerarea. Indiferent ce va spune lumea, cărora le respect opinia, să nu plece după fluturi că nu stă criminalul să facă 1400 de grade, să aibă coș de aerisire a duhorii... femeia din Cluj a luat ”elefantul de 80 de kilograme” (n.r se referă la un corp uman) și, bucată cu bucată, l-a băgat în cuptor. După ce s-a răcit cenușa a dat-o pe Someș. Deci se poate. Meci jucat și demonstrat. Nu vă mai mirați de butoiul ăla că se pare că are rost. V-am adus la cunoștință o experiență soluționată cu incinerare completă. Nu vă spun câte cazuri am mai avut. Omul face ce îl duce capul”, a precizat profesorul universitar Tudorel Butoi, specialist criminolog, în direct la România TV.

Până în prezent Gheorghe Dincă a recunoscut cele două crime ale Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. În cazul primei tinere, care ar fi fost incinerată într-un butoi de fier, specialiștii de la INML au confirmat într-un raport preliminar că probele ADN găsite sunt ale Alexandrei. 

VEZI ȘI: Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu: Gheorghe Dincă acoperă pe altcineva

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel