Anchetă Caracal. Alexandru Cumpănașu la STS: Șansele Alexandrei erau foarte mari să supraviețuiască
Autor: Alexandru Ichim pe 13 aug 2019 / 19:28 | Social

Alexandru Cumpănașu FOTO AGERPRES

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, susține că tânăra ar fi trăit dacă STS avea sisteme performante de localizare a telefoanelor inteligente. 

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a fost astăzi la Serviciul de Telecomunicații Speciale unde a primit mai multe răspunsuri cu privire la apelul tinerei la 112.

”Am lămurit ce era de lămurit, nu înseamnă că sunt pe deplin lămurit pentru că sunt și alte instituții la care voi merge și trebuie să aflu până la capăt ce s-a întâmplat. M-am lămurit cu privire la șansa de supraviețuire a Alexandrei dacă acest sistem de Trans Mobile Location ar fi existat și dacă ar fi fost operaționalizat. Șansele ei ar fi fost foarte mari să supraviețuiască astăzi pentru că raza de localizare este de maxim 20 de metri. Dacă ar fi mers acest sistem fata ar fi trăit, evident cu condiția să fi apelat de pe un smartphone”, a precizat Alexandru Cumpănașu în direct la România TV.  

Cumpănașu, despre atitudinea operatorului STS

 

”L-am întrebat pe directorul STS dacă i se pare normală atitudinea operatorului față de Alexandra și mi-a spus că își dorește să fi avut alt ton, chiar dacă din punct de vedere profesional, operatorul, și-a făcut treaba acolo în cadrul serviciului, dar și din punctul de vedere al dânsului, tonul a fost nepotrivit. (...) Eu cred că oamenii de aici care lucrează nu sunt bine pregătiți. Trebuie să înțeleagă problemele, să stea foarte bine din punct de vedere emoțional și competențe de comunicare”, susține Alexandru Cumpănașu. 

VEZI ȘI: Bărbat aflat la scăldat, înecat în râul Mureș. Al doilea caz de la debutul caniculei

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri