Anda Adam, despre fiica ei. Ce probleme are Evelin cu șosetele: Sunt disperată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Anda Adam a vorbit despre fiica ei într-un interviu, a dezvăluit cum este Evelin, dar și ce îi place și ce nu celei mici. 

Întrebată într-o emisiune de la Antena Stars care sunt cele mai grele povocări pe care le are cu Evelin, fiica ei, Anda Adam a răspuns:

"Asta, în a alege tot ceea ce face. Ce pijama îmbracă, cu ce se îmbracă de Halloween. I-am spus că are trei variante de rochițe, a zis că nu, că ea vrea Superman, sau Spiderman. E în perioada aia în care tot ceea ce face, trebuie să fie ales de ea sau să fie ceea ce își dorește ea, iar eu mă bucur că pot să-i dau oportunitatea asta pentru că trebuie să fie puternică. În viață trebuie să știe singură să facă alegeri așa că facem chiar și un joc: Ala bala portocala, chiar și atunci când ne îmbrăcăm", a răspuns vedeta într-un interviu pentru Răi da Buni.

Care este recordul lui Evelin la capitolul: Ținuta pentru grădiniță

"Am depășit de mult recordul ăla. Cel mai mult cred că a durat o oră și jumătate pentru că ea are o mare problemă cu șosetele, în primul rând. În momentul în care ajungem la partea de a alege șosetele avem o problemă că nu îi place cusătura și tot căutăm șosete fără cusătură și i-am explicat că nu se poate. O deranjează acea cusătură și când alegem șosetele ne ia undeva la 15 minute, doar pentru șosete. Deci am depășit de mult recordul cu cele 30-40 de minute pentru că noi stăm 15 minute doar la șosete", a declarat Anda Adam.

"Are o personalitate foarte puternică și este pe același sistem pe care sunt și eu. Este foarte "Power Girl" de mică și este foarte pe sistemul "Poate fata". Este fix cum eram eu când eram mică. #poatefata și la Evelin, jur", a mai spus ea.

Cu lacrimi în ochi de fiecare dată când vorbește despre Evelin

"Este cel mai important lucru din viața mea. Mi-e dor de ea. Mereu îmi e dor de ea. Și 5 minute dacă plec de acasă, eu mă gândesc numai la ea. Sunt disperată după copilul meu. Disperată e puțin spus", a mărturisit Anda. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel