Andra, detaliu neașteptat despre Delia și rivalitatea dintre ele. Ce se întâmplă când se întâlnesc: Nu am cum să mă uit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andra a rupt tăcerea despre relația pe care o are cu Delia Matache.

Andra și Delia sunt două dintre cele mai mari artiste din România, sunt iubite de publicul larg și se mențin în topuri de ani de zile. 

De multe ori, fanii s-au întrebat care este relația dintre cele două artiste, dacă sunt sau nu rivale, dat fiind faptul că au de împărțit aceleași scene.

Într-un interviu acordat lui Mihai Morar în podcast-ul său de pe YouTube, Andra a spus totul despre cum se înțelege cu Delia și a oferit detalii neașteptate.

Întrebată de Mihai Morar ce face când se întâlnește cu Delia: se ignoră reciproc sau își vorbesc, Andra a spus că i se pare normal ca oamenii să aibă preferințe, dar ea nu se uită la taberele formate de fani care își dispută preferatele din punct de vedere muzical.

"Eu sunt mulțumită de oamenii care mă iubesc pe mine. Culmea e că eu nu am un sentiment din ăsta de ranchiună, de concurență. Suntem atât de diferite. Ne mai întâlnim și râdem. Eu nu am cum să mă uit la un artist care cântă frumos decât într-un mod admirativ.

Trebuie să ascultăm, mă uit să văd ce cântă și alți artiști. Sunt o tipă competitivă, dar competiția e cu mine, cu drumul meu. Nicidecum nu mă uit cât a stat nu știu ce cântec al unui artist. Nu pot să mă compar cu alt artist. Fiecare avem lucruri diferite", a spus Andra.

Harry și Meghan cer donații de 5 DOLARI de ziua lui Archie, pentru vaccinuri. Scrisoare deschisă către Pfizer, Moderna și AstraZeneca

Andra, un mare regret în pandemie

Cântăreața a spus că își dorește să revină cât mai repede pe scenă și nu se compară concertele online cu ceea ce simte un artist live. Andra spune că aceasta pauză a venit pentru ea cu lucruri bune. Faptul că a avut timp să stea mai mult cu familia este pentru ea marele câștig.

Cu toate acestea, are și un regret. Faptul că nu a reușit să plece mai mult în vacanță, pentru că soțul ei a lucrat chiar și pe perioada stării de urgență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel