Andra Migiu a fost demisă din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Foto: Facebook Andra Migiu
Foto: Facebook Andra Migiu
Andra Diana Migiu a fost demisă din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

A fost publicată în Monitorul Oficial decizia premierului Florin Cîțu de a o demite pe Andra Diana Migiu din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății. 

Andra-Diana Migiu a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu, în luna mai a.c., după ce Andreea Moldovan a fost dată afară din Guvern.

Săptămâna trecută, deciziile premierului Florin Cîţu privind eliberarea din funcţie a secretarilor de stat din partea USR PLUS au fost publicate în Monitorul Oficial. (Știrea, AICI.) Atunci nu fusese eliberată din funcție și Andra-Diana Migiu. 

1. Foto: Capt... (andra_migiu_22347900.jpg)

Captură: Antena 3

VEZI ȘI: Stelian Ion spune că Florin Cîţu vrea să dea USR PLUS afară din coaliţie şi să guverneze cu susţinerea PSD

Stelian Ion, ministrul demis de către Florin Cîţu de la Justiţie, comentează ultimele mişcări de pe scena politică, în plină criză guvernamentală. 

Iată ce a scris Stelian Ion pe Facebook:

"Câteva lucruri evidente:

1. PNL lucrează cu PSD pentru a trimite CCR puncte de vedere favorabile lui Florin Cîțu în cazul sesizării privind un presupus conflict juridic între Guvern și Parlament

2. Oamenii lui Cîțu transmit mesaje despre renegocirea ministerelor în cazul în care s-ar menține coaliția PNL-USR PLUS – UDMR, conștienți că acest lucru nu este posibil.

3. Florin Cîțu i-a eliminat din Guvern și administrație pe toți reprezentanții USR PLUS.

Toate acestea arată intenția reală a lui Florin Cîțu, aceea de a ne scoate în afara coaliției, de a închide negocierile și a căuta susținere în altă parte. O parte din 'echipa câștigătoare' își dorește o colaborare mai strânsă cu PSD, chiar dacă nu pe față. Mulți se înțeleg mai bine cu PSD, pentru că au o istorie comună, au avut un proiect politic comun – USL-, pe care și-l doresc reînviat. Premierul Cîțu a ales să arunce în aer coaliția, ceea ce este și o lipsă de respect față de votul românilor, care, în decembrie 2020, nu au dat un mandat exclusiv PNL să conducă. Așa cum au arătat voturile, această coaliție de dreapta era singura în măsură să conducă". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel