Urmărește emisiunea live
Andreea Bălan a EXPLODAT în direct. "Vă rog să o schimbați. Să nu EXAGERĂM"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Bălan s-a supărat în direct. Artista a vorbit deschis despre faptul că nu vrea să se dramatizeze sau exagereze în ceea ce privește viața personală. 

Încă de mică, de când a părut pe scenă, Andreea Bălan a demonstrat că este un om asumat, căruia nu-i place să se ascundă de lume.

Invitată la Xtra Night Show, artista nu s-a sfiit să se ia, mai în glumă mai în serios, de Dan Capatos, după ce a văzut burtiera, lucru care a deranjat-o.  „Andreea: Sunt extenuată. Vreau custodie totală". Artista nu a ezitat să-i roage să o scoată pentru că nu vrea să se dramatizeze sau să exagereze. 

Nu îmi place burtiera, să schimbăm burtiera vă rog. M-am chinuit și am văzut. Tot timpul spun că nu mai vin și după iar vin. Eu înțeleg ce scrie, ce vreți voi... sunt obosită, cu doi copii nu e ușor, dar să nu exagerăm. Mama s-a mutat la noi, viața te lovește, tu te adaptezi. După ce ai o problemă de sănătate gravă, restul deja nu mai contează, împăcare, despărțire. Te dărâmă doar o problemă de sănătate, restul nu mai contează, ne adaptăm, viața merge înainte. Pentru mine contează ca fetele să fie sănătoase, mama să fie sănătoasă și apoi eu ca să am grija de ele" a spus Andreea Bălan, în direct la XNS, încercând să depășească momentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel