Andreea Bălan, BĂTUTĂ de George Burcea? Fanii sunt UIMIȚI! Acuzații DURE: Poți să dai cât de tare... NU mai DOARE!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Bălan și George Burcea continuă războiul după despărțire. Noua piesă a artistei conține un mesaj dur și extrem de controversat la adresa fostului soț. 

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit de mai bine de șase luni, iar anunțul a luat prin surprindere întregul showbiz românesc. Deși au ales să nu vorbească despre asta o lungă perioadă de timp, în special de dragul celor două fete pe care le au împreună, George Burcea a atacat-o în nenumărate rânduri, motiv pentru care, artista și-a luat inima în dinți și și-a spus povestea în ultimele sale piese. 

Ei bine, în noua piesă lansată, Andreea Bălan a ținut să-i transmită un mesaj destul de dur, ce ar putea fi interpretat în fel și chip de oameni. Aceasta cântă despre dezamăgire, lovituri, războiul dintre ei, dar și despre faptul că a căpătat mai multă putere. 

George Burcea a lovit-o pe Andreea Bălan?

Din ultimele postări ale Andreei Bălan, dar și din piesa cu un mesaj extrem de puternic, au apărut mai multe controverse, iar lumea a interpretat că artista ar fi fost bătută de George Burcea. 

"Viața nu devine mai uşoara sau mai iertătoare, noi devenim mai puternici şi mai rezistenți. “Nu mai doare" are un mesaj puternic emoțional despre acele momente grele peste care putem să trecem şi realizăm că orice obstacol poate fi depăşit", "Poți să dai, poți să dai oricât de tare. Tot ce vine de la tine nu mai doare", a scris Andreea Bălan, în mai multe postări publicate pe Instagram. 

“George are multe defecte, însă niciodată nu ar lovi o femeie. Din contră, este implicat în multe campanii anti-violență, ba chiar scrie și o carte pe marginea acestui subiect. S-au mai certat și ei, ca orice familie, au mai ridicat vocea unul la altul, că așa e în prag divorț. Însă niciodată să o bruscheze, să o lovească. El i-a cerut Andreei să dezmintă public faptul că ar fi fost agresiv fizic, însă ea e foarte relaxată și consideră că nu a greșit cu nimic prin acea postare, pur și simplu oamenii au interpretat altfel un vers dintr-o melodie. Și, desigur, Andreea nu a dezmințit nimic.”, au declarat surse ale lui George Burcea pentru impact.ro.

Mesajul puternic din noua piesă a Andreei Bălan

"Urme de suflet sub tălpile goale / Tot ce-i rău din noi am scos / Și acum ne lingem rănile ca două animale / Uite, cum stăm față-n față / Îngeri inofensivi cu armele pe masă / În suflete goi, pregătiți de război / Ne vânăm unul pe altul sub privirile de gheață. / Poți să dai, poți să dai cât de tare / Tot ce vine de la tine nu mai doare / Poți să cazi în fața mea / Vorbele nu dor, nu-mi ating inima (...) Și uite cum am ajuns noi doi / Să facem din iubire un război / Ieri ne țineam în palme / Cum am ajuns noi să facem din cuvinte arme / Ce ne lovesc în inimă și dor", sunt doar o parte dintre versurile noii piese ale Andreei Bălan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel