Andreea Bălan, detalii ȘOCANTE despre divorț. "Avea grijă de Ella alături de Flori"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Bălan a rupt tăcerea în noul său vlog în ceea ce privește despărțirea de George Burcea. Iată ce spune artista despre viața alături de George, despre problemele pe care le-au avut, dar și despre divorț. 

"Nu ai cum să lupți sau să salvezi pentru cineva care nu vrea, nu mai vrea să fie acolo, vrea altceva sau este într-o zonă cu niște traume pe care nu le conștientizează sau nu dorește să le vindece și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă, fără a da prea multe detalii. El și-a dorit altceva, și-a dorit să aibă o altă viață. Totodată nefericirea pe care el o avea eu pot să o înțeleg până la un anumit punct, eu cred că suntem definiți de copilărie și suntem 90 % trecut și 10% prezent. Tot timpul vei proiecta în persoana de lângă tine niște lucruri triste din trecut", a declarat Andreea Bălan în noul său vlog. 

Andreea Bălan a răspuns acuzațiilor

Artista a răspuns și comentariilor răutăcioase care au spus că și-a dorit doar carieră. "Dacă eram doar pentru carieră, nu făceam doi copii. O femeie care își dorește carieră nu face doi copii", le-a răspuns artista celor ce au acuzat-o.

"A fost o relație foarte frumoasă într-o anumită perioadă și trebuie să păstrăm în sufletele noastre doar momentele frumoase, iar timpul o să șteargă și suferința și tot", a completat ea. 

George nu s-a implicat în creșterea Clarei

"Și noi așa ne-am înțeles, că el va asta acasă, iar eu voi merge în continuare la concerte. George avea grijă de Ella alături de Flori, bona noastră dragă, care este în viața Ellei din a treia lună și totodată de mama. Deci Flori venea dimineața, iar mama după amiază. În schimb, când a apărut Clara, 90% din tura de noapte mi-a revenit mie și eu m-am implicat foarte mult în creșterea Clarei. El nu s-a mai implicat la fel în creșterea Clarei din diferite motive", a mai povestit artista.

"Lucruri urâte s-au petrecut doar în ultimele trei luni, în rest, relația noastră a fost frumoasă, George mai vine în vizită din când în când, dar nu mai rămâne peste noapte", a concluzionat artista, care se pregătește să depună actele de divorț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel