Andreea Bălan, imagini inedite cu bunica ei: "Mamaia mea iubită, puternică și minunată"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Bălan a postat o nouă serie de poze de la cele mai importante evenimente din viața ei, nuntă și botezul Clarei. De această dată a postat imagini cu bunica ei, alături de un mesaj emoționant.

Andreea Bălan a postat pe pagina personală de Instagram, imagini inedite cu bunica ei, de la nunta și botezul Clarei, de duminică, 15 septembrie, alături de un mesaj emoționant.

"Mamaia mea iubită , puternică și minunată, cea care m-a crescut, a fost alături de mine în ziua cea mare ! La 84 de ani, a fost de neclintit în primul rând și a lăcrimat când m-a văzut mireasă și când Clarita a fost botezată. Sunt foarte fericită că e sănătoasă și că și-a cunoscut ambele strănepoate! Sper să trăiască până la 100 de ani și să ne bucure așa cum a făcut-o până acum cu iubirea și sfaturile ei!", a scris Andreea Bălan. 

Mesajul artistei a fost extrem de apreciat de fanii ei care i-au transmit numai gânduri bune. "Foarte frumos. Și frumos din partea ta asta este o lecție și pentru noi, oameni de rând , oameni fără viața mondena și totuși ne e rusine sa ne afișăm cu bunicii sau părinții noștri care ne-au crescut și ne-au fost alături la bine și la greu!", "Ai o mamaie minunata, Dumnezeu sa ii dea sănătate și ii doresc sa trăiască o viața lunga și fericita alături de voi", sunt câteva dintre reacțiile urmăritorilor Andreei Bălan. 

Citește și: Eva Măruță, pe urmele mamei ei. Vezi ce frumos cântă cea mică, noua piesă a Andrei

 
 
 
View this post on Instagram

Mamaia mea iubita, puternica si minunata, cea care m-a crescut, a fost alaturi de mine in ziua cea mare! La 84 de ani, a fost de neclintit in primul rand si a lacrimat cand m-a vazut mireasa si cand Clarita a fost botezata. Sunt foarte fericita ca e sanatoasa si ca si-a cunoscut ambele stranepoate! Sper sa traiasca pana la 100 de ani si sa ne bucure asa cum a facut-o pana acum cu iubirea si sfaturile ei! #NuntaSiBotezInParadis @grabazei_photography

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) onSep 18, 2019 at 7:04am PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel