Lovitura momentului pentru George Burcea. "A DECIS". Andreea Bălan, REACȚIE după UMILINȚA în DIRECT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Bălan a luat o decizie radicală după ce George Burcea a umilit-o în direct. 

Conflictul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă și chiar dacă divorțul este pe cale să se realizeze oficial, actorul nu ratează niciun moment să o atace pe artistă în cadrul emisiunii "Ferma", difuzată pe Pro TV.

De când a început filmările pentru emisiune, George Burcea a atacat-o în repetate rânduri pe Andreea Bălan și a divulgat o mulțime de informații despre relația lor. După toate aceste atacuri, dar și după reacția dură a Annei Lesko, Andreea Bălan a luat o decizie radicală. 

Andreea Bălan, decizie radicală

Andreea Bălan a decis să nu mai răspundă atacurilor venite din partea lui George Burcea.

„Andreea Bălan s-a sfătuit cu apropiații ei și nu mai vrea să vorbească deloc despre George Burcea. Este dezamăgită de comportamentul lui, dar preferă să discute despre ce a făcut și face el în fața judecătorilor, la înfățișările pentru divorț pe care le va avea lunile viitoare, până la pronunțarea sentinței.

Știe că dacă îl bagă în seamă el va încerca și mai mult să îi terfelească imaginea cu jumătăți de adevăruri și cu victimizarea pe care o face acum la televizor. Așa că, Andreea a decis să își vadă de viața ei, să se ocupe de fetițele pe care le are și să încerce să își trăiască, în liniște, povestea de dragoste cu Tiberiu Argint”, a precizat o sursă pentru wowbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel