Andreea Bălan, noi detalii din relația cu George Burcea. Unde mergea actorul, când lipsea de acasă: "Venea spre dimineață"
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Andreea Bălan și-a deschis sufletul în fața fanilor și a oferit noi detalii din relația pe care a avut-o cu fostul ei soț, George Burcea. Artista a vorbit despre momentele în care actorul începuse să plece de acasă.

Andreea Bălan a povestit că s-a simțit abandonată de George Burcea, mai ales că avea mare nevoie de el, ultimul an fiind extrem de greu pentru ea.

”M-am simțit abandonată emoțional și fizic. M-a durut foarte mult faptul că el nu a înțeles ce pierdere emoțională și fizică am avut atunci, eu nemaiputând să am copii. A fost alături de mine în primele luni de la naștere, dar apoi s-a îndepărtat și nu i-a mai păsat de ceea ce simt. Visul meu cel mai mare era să am o familie, iar acum, fiind mamă singură e destul de greu de gestionat, atât emoțional, cât și fizic și logistic”, a spus Andreea Bălan pentru Viva!.

"Pleca și venea spre dimineață"

Andreea vorbit și despre momentele în care George începea să plece de acasă.

“Mai pleca la prieteni, dar destul de rar. Numai că, în decembrie, pleca și venea spre dimineață și era destul de rece. În tot acest context, eu făceam noapte albă cu fetele, deoarece se trezeau pe rând să pape lapte și pendulam între camerele în care dormeau. Noaptea, era nevoie să fim amândoi și ne făcuserăm un program anume. Fiecare dormea cu una dintre fetițe, având în vedere că ambele se trezeau să bea lapte, Clara de trei-patru ori, chiar”, a povestit Andreea Bălan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel