Andreea Berecleanu, uluită de gestul unui român, pe aeroport: Nici nu știam ce să răspund!
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Andreea Berecleanu a fost uluită de gestul unui român, pe aeroportul din Londra. Ce a întrebat-o bărbatul.

"Întoarcere de la Londra, weekendul trecut, pe aeroport. Așteptam îmbarcarea, uitându-mă pe telefon. Cineva lângă mine, la vreo 2 scaune distanță, un bărbat, vorbea pe facetime cu soția. La un moment dat, aud frânturi din conversație, fără să vreau. "Cred că am recunoscut pe cineva. E lângă mine. Îți arăt și tu îmi spui dacă am dreptate. Dar sigur am, îți scriu pe whatsapp".Nu știu răspunsul doamnei, dar mă trezesc cu o întrebare din partea bărbatului de lângă mine.

"Am fost uluită de întrebare"

"Mă scuzați că vă deranjez, îi spuneam soției, dar nu sunt sigur. Sunteți dumneavoastră sau fiica?". Am fost uluită de întrebare, măgulită dar și fâstâcită. Nici nu știam ce să răspund. Am zâmbit larg și am spus: "Sunt și fiică, asta e sigur. Fiica mamei mele. Dar sunt și mamă, a fiicei mele. Deci, da, sunt mamă!". Conversația continuă: "Știam eu, m-am gândit că sunteți doamna Berecleanu, doar că aveți obrazul atât de fin". Am mulțumit, am salutat soția de pe facetime și le-am urat succes și spor în viață.

El a adăugat: "Vă urmărim mereu, și pe rețele, pe Facebook, sunteți preferata noastră, dvs și doamnă Oana Cantacuzino!". "Cuzino", adaug eu, cu drag, fără a încerca să-i "corectez" bucuria și entuziasmul. "Exact, așa e! Oana Cuzino și dv! Femei cu multă eleganță." I-am mulțumit încă o data și am plecat spre avion. Cu gândul la ale mele dar și la cuvintele simple, venite din suflet, ale unui om necunoscut, un telespectator, plecat să muncească în Anglia", a scris Andreea Berecleanu pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel