Urmărește emisiunea live
Andreea Esca, BĂTUTĂ. ȘOC în showbiz: "M-au lăsat pe PREȘ"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Esca a făcut o dezvăluire șocantă. Prin ce a trecut vedeta, înainte de Crăciun. 

Andreea Esca este una dintre cele mai iubite prezentatoare de știri din România și nu s-a ferit niciodată să le povestească urmăritorilor săi despre viața sa. 

Ei bine, în urmă cu ceva timp, Andreea Esca a povestit despre un moment pe care nu îl va uita niciodată, în prag de sărbători, atunci când a fost bătută de părinții ei, după ce s-a dus la o colegă de grădiniță fără să anunțe. Mai mult, ea a fost dată afară din casă și a rămas pe preșul din fața locuinței. 

Dezvăluire șocantă. "M-au lăsat pe preş"

"Eu l-am văzut când Moş Crăciun mi-a lăsat cadourile şi a zburat pe geam. Pe una dintre camere nu o foloseam aproape niciodată, o numeam camera a patra. Şi acolo venea Moşu’ şi lăsa cadourile. Am intrat o dată acolo şi l-am văzut şi a zburat pe geam. Mereu îmi aducea o păpuşă. Bunica mea se ocupa de ceea ce însemnau cozonacii şi mâncărurile de Crăciun. Acum, Alexia e pasionată de tot ce ţine de bucătărie. E pasionată de turtă dulce.

Nu am un Crăciun preferat. Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii. Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit. Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa blocului acestei fetiţe şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a povestit Andreea Esca, citează wowbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel