Andreea Esca, întrebare incomodă din partea fiicei sale: "Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?". Răspunsul surprinzător al vedetei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
În cadrul unui interviu la Digital Divas, Alexia Eram i-a adresat o întrebare foarte incomodă mamei sale: “Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?”. Ce răspuns a primit tânăra.

"Cred că putea să se întâmple “nenorocirea asta” oricum, dar evident că asta a contat. Sunt avantaje și dezavantaje. Poate că e mai ușor că am putut să îți deschid mai multe uși, dar cred că e mai greu pentru că va trebui să te detașezi de imaginea de “fata lu’ Esca”. Cred că o să fie mereu cineva care o să spună că ai reușit că ești fata mea, dar important e că tu să știi adevărul. (…) Îți mai amintești când erai mică, ai venit când te-au chemat la “Dansez pentru tine” și mi-ai spus “crezi că mă chemau dacă nu eram fata ta”? Nu, nu te-ar fi chemat, cel mai probabil, dar când ai ajuns pe scenă, tu erai singură, ai dansat singură, dacă dansai prost, te făceai de râs”, a spus Andreea Esca, scrie protv.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel