Andreea Esca, REACȚIE despre COVID. "E foarte GREU. GREȘEȘTI"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Esca a oferit un interviu despre pandemia de COVID-19. Iată ce spunea aceasta și cum crede că vom trece peste. 

Un interviu al Andreei Esca, acordat pentru PRO TV, a fost redat de Antena 3, iar prezentatoarea știrilor povestea cum vede pandemia de COVID-19. 

„Anul acesta e foarte complicat, adică încercăm să fim cum eram, dar nu putem să fim chiar cum eram și e chiar greu, pentru că oamenii sunt niște animale sociale, noi suntem niște ființe extrem de sociabile și e foarte complicat să fii tot timpul atent, să nu te apropii foarte tare de câte cineva care în mod normal vii, te îmbrățișezi, te pupi, că așa eram obișnuiți, pune masca, scoate masca, cât de departe, cât de aproape, adică e foarte-foarte complicat.

Chiar cred că pentru toată lumea este foarte greu. Nu știi cum să faci să fie bine, greșești fără să vrei și îți dai seama după aia și te enervezi, adică suntem mult mai atenți față de cum eram înainte când veneai în vacanță și nu-ți mai păsa de nimic. Dar, vom trece și peste asta, sper, cu bine", spunea Andreea Esca în urmă cu doar câteva săptămâni.

Iubitoare de vacanțe, de mare și de petreceri

Întrebată dacă ar avea curajul să plece într-o vacanță, la mare sau la munte, Andreea Esca a răspuns că: "Chiar și asta, da! Facem tot ce e omenește posibil să fie bine. Am așteptat cu toții să vină vara și să ieșim. Noi suntem mari iubitoare de mare, într-adevăr, și de petreceri", citează playtech.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel