Andreea Marin a renunțat. ”Viata e și așa un lung șir de restricții”
Autor: Alexandru Ichim pe 13 sep 2019 / 18:40 | Vedete

Andreea Marin susține că a renunțat la un aspect important din viața sa. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare. 

Aflată în vacanță în Grecia, Andreea Marin susține că a renunțat la dietă în ciuda faptului că ”viața e și așa un șir lung de restricții”. 

”Dieta in vacanta?! Nici gand! Sunt doar cateva zile, in care vreau sa ma bucur de ce e mai bun. Ma bazez pe legume, fructe, peste, fructe de mare, apă. Viata e și așa un lung șir de restricții, pe care ni le impunem zi de zi. Echilibrez, însă, prin mișcare, am noroc de firea mea foarte energică, nu stau locului nici cand mă relaxez, pentru mine e un efort să stau, am impresia că viața trece pe langă mine, pur și simplu. ???? Asadar, sfatul meu: bucurați-vă de rarele momente in care vă rupeți de muncă, responsabilitați, griji, atat cât e posibil. Dacă voi nu aveți grijă de voi, atunci... cine?”, a precizat Andreea Marin pe contul său de Instagram. 

Andreea Marin face zilele acestea un tur prin Grecia. Vedeta a vizitata Atena, iar acum se află în insula Rodos.

      Vezi această postare pe Instagram

Dieta in vacanta?! Nici gand! Sunt doar cateva zile, in care vreau sa ma bucur de ce e mai bun. Ma bazez pe legume, fructe, peste, fructe de mare, apă. Viata e și așa un lung șir de restricții, pe care ni le impunem zi de zi. Echilibrez, însă, prin mișcare, am noroc de firea mea foarte energică, nu stau locului nici cand mă relaxez, pentru mine e un efort să stau, am impresia că viața trece pe langă mine, pur și simplu. ???? Asadar, sfatul meu: bucurați-vă de rarele momente in care vă rupeți de muncă, responsabilitați, griji, atat cât e posibil. Dacă voi nu aveți grijă de voi, atunci... cine? Un film ca o intoarcere in timp despre locul minunat si surprinzător in care locuiesc in Rhodos, găsiți in Story. @christiantour #vacantagrecia #iubeștecalatorește #followmyadventure

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) peSep 13, 2019 la 6:48 PDT

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri