Urmărește emisiunea live
Andreea Marin, în lacrimi din cauza fiicei sale: Am dojenit-o / Mi-au dat lacrimile
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Andreea Marin a scris pe contul său de Instagram că a ”dojenit-o puțin” pe fiica sa, Violeta. Ulterior, vedeta a plâns. 

Andreea Marin a fost emoționată de fiica sa după ce aceasta a scris ceva în jurnalul mamei. Vedeta de televiziune a recunoscut că a ”dojenit-o” pe Violeta, dar mai apoi i-au dat lacrimile când a văzut ce a scris fiica sa. 

”Dimineți cu iubire... Aseara, am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspirationale, editat odată cu cartea Povestea mea, Michelle Obama - multumesc, dragostea mea!

Văzându-l, fetița mea l-a deschis și am zărit-o scriind ceva pe o pagină. Am dojenit-o puțin ca îmi mâzgălește cadoul. Când m-am trezit, am răsfoit și... iată ce am găsit. Mi-au dat lacrimile și mi s-a umplut inima de recunoștință și dragoste.

”Îi credem doar "copii"”

Uneori, îi credem doar "copii", uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem ca ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinți. Dacă am conștientiza, ne-ar fi adesea mult mai ușor.

Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simțim, o binecuvântare fără seamăn ne imbratișează inima. Oare ei știu cu adevărat cât de mult ii iubim? Știm sa exprimăm tumultul de dragoste care locuiește în noi de când i-am simțit sămânță în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi? Bună dimineața, pretuieste viata! Mulțumesc, te iubesc, Violeta mea!”, a scris Andreea Marin pe contul său de Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dimineți cu iubire... Aseara, am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspirationale, editat odată cu cartea Povestea mea, Michelle Obama - multumesc, dragostea mea! Văzându-l, fetița mea l-a deschis si am zărit-o scriind ceva pe o pagină. Am dojenit-o puțin ca îmi mâzgălește cadoul. Când m-am trezit, am răsfoit și... iată ce am găsit. Mi-au dat lacrimile și mi s-a umplut inima de recunoștință și dragoste. Uneori, ii credem doar "copii", uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem ca ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinți. Dacă am conștientiza, ne-ar fi adesea mult mai ușor. Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simțim, o binecuvântare fără seamăn ne imbratișează inima. Oare ei știu cu adevărat cât de mult ii iubim? Știm sa exprimăm tumultul de dragoste care locuiește în noi de când i-am simțit sămânță în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi? Bună dimineața, pretuieste viata! Mulțumesc, te iubesc, Violeta mea!

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel