Andreea Marin, în lacrimi din cauza fiicei sale: Am dojenit-o / Mi-au dat lacrimile
Autor: Alexandru Ichim pe 28 mai, 08:47 | Vedete

Andreea Marin a scris pe contul său de Instagram că a ”dojenit-o puțin” pe fiica sa, Violeta. Ulterior, vedeta a plâns. 

Andreea Marin a fost emoționată de fiica sa după ce aceasta a scris ceva în jurnalul mamei. Vedeta de televiziune a recunoscut că a ”dojenit-o” pe Violeta, dar mai apoi i-au dat lacrimile când a văzut ce a scris fiica sa. 

”Dimineți cu iubire... Aseara, am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspirationale, editat odată cu cartea Povestea mea, Michelle Obama - multumesc, dragostea mea!Văzându-l, fetița mea l-a deschis și am zărit-o scriind ceva pe o pagină. Am dojenit-o puțin ca îmi mâzgălește cadoul. Când m-am trezit, am răsfoit și... iată ce am găsit. Mi-au dat lacrimile și mi s-a umplut inima de recunoștință și dragoste.

”Îi credem doar "copii"”

 

Uneori, îi credem doar "copii", uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem ca ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinți. Dacă am conștientiza, ne-ar fi adesea mult mai ușor.

Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simțim, o binecuvântare fără seamăn ne imbratișează inima. Oare ei știu cu adevărat cât de mult ii iubim? Știm sa exprimăm tumultul de dragoste care locuiește în noi de când i-am simțit sămânță în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi? Bună dimineața, pretuieste viata! Mulțumesc, te iubesc, Violeta mea!”, a scris Andreea Marin pe contul său de Instagram. 

          Vezi această postare pe Instagram                  

Dimineți cu iubire... Aseara, am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspirationale, editat odată cu cartea Povestea mea, Michelle Obama - multumesc, dragostea mea! Văzându-l, fetița mea l-a deschis si am zărit-o scriind ceva pe o pagină. Am dojenit-o puțin ca îmi mâzgălește cadoul. Când m-am trezit, am răsfoit și... iată ce am găsit. Mi-au dat lacrimile și mi s-a umplut inima de recunoștință și dragoste. Uneori, ii credem doar "copii", uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem ca ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinți. Dacă am conștientiza, ne-ar fi adesea mult mai ușor. Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simțim, o binecuvântare fără seamăn ne imbratișează inima. Oare ei știu cu adevărat cât de mult ii iubim? Știm sa exprimăm tumultul de dragoste care locuiește în noi de când i-am simțit sămânță în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi? Bună dimineața, pretuieste viata! Mulțumesc, te iubesc, Violeta mea!

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe Mai 27, 2020 la 12:56 PDT

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri