Andreea Marin, momentul adevărului. Are sau nu operații estetice? Secretul NEȘTIUT al "Zânei Surprizelor"
Autor: Giorgiana Croitoru pe 03 aug, 10:41 | Vedete

Andreea Marin a vorbit despre secretele frumuseții și dacă are sau nu operații estetice. Cum reușeste, de fapt, să arate așa, la 45 de ani. 

Andreea Marin apare pe micile ecrane de ani de zile și pare că nu s-a schimbat deloc, motiv pentru care, foarte mulți se întreabă dacă are operații estetice care o ajută să nu-și arate adevărata vârstă. 

Are sau nu operații estetice? 

 

La 45 de ani, ”Zâna Surprizelor” are un ten impecabil, o siluetă de invidiat, dar asta pentru că are grijă la alimentație și face sport zilnic. Iată ce spune vedeta. 

„Am 45 de ani, nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic și să mănânc sănătos”, a explicat Andreea Marin, pentru click.ro.

Întrebată câte kilograme are, vedeta a răspuns: "Habar nu am, nu m-am mai cântărit probabil dinaintea acestei pandemii, eu mă ghidez după mărimea hainelor, mai degrabă. Și îmi vin toate, deci stau bine".

Care e secretul ei și cum își îngrijește tenul

 

„Mi-aș dori tare mult ca în definiția frumuseții să se afle omul care știe să îmbătrânească frumos și demn, vertical, cu eleganță în atitudinea față de întâmplările vieții și cu o forță de a trece peste orice moment dificil. Bunicile mele au înaintat în vârstă frumos, elegant și demn, trăind o viață cu moderație, fără excese și având două obiceiuri sănătoase, respectate cu sfințenie, pentru îngrijirea lor: își țineau tenul curat, nu adormeau fără a folosi un lapte pentru față pentru curățarea porilor. De asemenea, foloseau o cremă simplă pentru hidratare. La fel și mama.

Orice descoperire în domeniu în plus e un bun câștigat. Dar, fără acești doi pași de bază – un demachiant bun și o cremă de hidratare de calitate, mai ales în mediul viciat în care trăim azi – nu poți spune că îi dau tenului tău o șansă reală să înainteze frumos în timp. Asta e lecția moștenită de mine de la femeile dragi din viața mea”, povestea Andreea Marin acum ceva vreme. 

          Vezi această postare pe Instagram                  

O vacanta de neuitat în aceste vremuri tulburi părea o utopie. A și început cu stângul: chiar în ziua plecării, zborul a fost anulat și a trebuit rapid sa găsim o altă soluție. Dar sa pornim de la alegerea destinației. Nu a fost ușor sa ne schimbam obiceiul: Italia, tara pe care o iubesc, insula Capri care mi-a câștigat inima de ani buni... Dar vremurile te obliga, iată, să schimbi, să te adaptezi... Doream un tărâm cât mai apropiat de România, pentru ca e mai prudent acum astfel. În același timp, după oboseala acumulată serios în aceste luni în care munca pentru campania Pretuieste Viata s-a dovedit a fi cu mult peste munca oricum nebună cu care m-am obișnuit, aveam nevoie atât de aer curat și liniște, cât și de soarele care sa compenseze timpul destul de lung petrecut în casă în pandemie. Așadar, dacă puteam îmbina mișcarea pe munte la aer proaspăt cu marea, ar fi fost ideal. Și am găsit solutia: Croația, primele zile pe munte, într-un peisaj ireal cu cascade, lacuri cu apa limpede, păsări și pești parcă din rai, cărări și urcuș în inima muntelui săpat de timp, de vânt și de ape - parcul din patrimoniul UNESCO @plitvicelakesnp e o comoară, pur și simplu. Ce să vă spun de curățenie, disciplină, grijă extraordinară pentru sănătatea oaspeților, dar cu o discreție care îți alungă stresul impus de Covid... Case din lemn destinate cazării, clădite în mijlocul pădurii cu atâta bun gust, că în mod firesc te întrebai dacă nu ai vrea sa trăiești o veșnicie acolo. Mâncare simplă, sănătoasă. Frumusețe fără limite. Apoi am închiriat o mașină și am străbătut țara spre Dubrovnik pe sosele impecabile, de-a lungul coastei. Destinația, pe bună dreptate, o perlă: muntele se scaldă în mare, apa de cristal. Servicii de nota 10, fără aglomerație. Grija fața de oaspeti si sănătatea lor, bunul simț, calmul, echilibrul, pe toate le-am simțit din plin datorita acestor oameni buni ca pâinea caldă. Mâncarea, bună tare. Pește, fructe de mare, salate gătite cum se poate mai bine. Asemănarea cu Italia este uimitoare. Timpul petrecut pe mare cu barca sau cu ski jetul, plăceri pe care nu le ocolesc o data pe an, ne-au dus pe insule necunoscute, cu un parfum aparte. (va urma)

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe Iul 8, 2020 la 3:10 PDT

          Vezi această postare pe Instagram                  

5 p.m., as I promised. Ready for an unforgettable evening.@vpmatelier #available #online & #inshowroom www.vpmatelier.com ???????????? @roxanavoloseniuc ❤️ @domnicamar ❤️ @tibiclenci ???? @adonisenache ????‍♀️ @taniacozma ???? @geomakeupandhair ???? @madaliciousss ???? @simonaciadis????

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe Iul 4, 2020 la 7:03 PDT

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri