Andreea Moldovan, ironizată de Adrian Moraru, omul Violetei Alexandru: În ei zace un drăcușor socialist
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
captură video
captură video
Adrian Moraru, lider PNL București, o critică vehement pe Andreea Moldovan, care a afirmat că îi sperie mobilitatea excesivă și că oamenii merg prea des la magazin. 

”Doamna PLUSERE se cam arată revoltată că a numărat ea de câte ori mergeți la magazine și nu e bine câte drumuri faceți. Pentru că ăsta e jobul ei, de asta o plătim noi, să vă țină evidența cât de des mergeți la magazin. De câțiva ani de zile tot apar comuniști din zona PLUS. Doamna asta vrea să ne spună cum să ne trăim viața. Pentru că, nu-i așa, ăsta e rolul statului: să ne spună cu ce să ne îmbrăcăm, la ce oră să ne trezim, la ce oră să mâncăm șamd. De ce nu ne băgați cartele ca în comunism cu viză de la magazin: ai fost la Mega, te bifează ăia și a doua oară nu mai ai voie să mai intri pe ziua respectivă. Oricât de spălăței arată la CV sau la imaginea legendată de UM Presă în ei zace un drăcușor socialist. Apropo, urmează curând Paștele. Să vedeți omor in magazinele închise la 18:00.” a scris Adrian Moraru, secretar general adjunct al PNL București, omul Violetei Alexandru, pe Facebook. 

”E un moment în care să ne schimbăm obiceiul de a merge zilnic la magazin să cumpărăm câte puţin. Ne sperie mobilitatea excesivă a oamenilor” este declarația secretarului de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, care a provocat reacția lui Moraru de la PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel