Andreea Răducan şi Marilen Pirtea la DC NEWS TV. Despre Liberty Marathon 2021
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Gimnasta Andreea Răducan şi Marilen Pirtea, rectorul Universităţii de Vest Timişoara, vin la DC NEWS TV vineri, 11 iunie 2021.

Aceştia vor vorbi, într-un interviu acordat jurnalistului Val Vâlcu, despre Liberty Marathon 2021. Interviul va fi difuzat pe DC NEWS şi DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube vineri, 11 iunie, de la ora 15:00. 

Ce este Liberty Marathon

În 2018, UVT LIberty Marathon a pornit la drum ca un manifest al alegerilor care ne fac diferiți, care ne fac unici, liberi. Competiția își propune să aducă în față oamenii, oamenii liberi să fie ei înșiși, să se descopere și să se redescopere în drum spre versiunea lor mai bună. Este o competiție adresată alergătorilor experimentați, dar și tinerilor sau copiilor aflați la prima experiență de alergare în cadrul unei competiții.

Cele două categorii de curse, cronometrate și necronometrate, permit fiecărui alergător să aleagă provocarea potrivită. Există o cursă pentru fiecare.

Până în 2023, când Timișoara va fi capitală culturală europeană, ne dorim ca UVT Liberty Marathon să devină un eveniment internațional de referință pentru acest sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel