Andreea Raicu, mărturie dureroasă: Am trăit în minciună, m-am minţit. V-am vândut-o și vouă
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Andreea Raicu
Sursă foto: Facebook Andreea Raicu
Andreea Raicu a mărturisit că a trăit o mare parte din viața ei în minciună. 

Andreea Raicu a vorbit despre presiunea lumii exterioare și despre cum o perioadă din viața ei a expus publicului doar o imagine a perfecțiunii și un zâmbet permanent. Și-a dat seama de acest lucru acum câțiva ani, așa că a schimbat complet abordarea.

„Era prima oară când vorbeam despre depresie, despre cât de nefericită eram, cu toate că aveam toate lucrurile pe care societatea le dă. Am trăit în minciună, m-am minţit, acum m-am descoperit foarte mult şi acum promisiunea e să trăiesc în conformitate cu mine. (...) Raicu, care avea viaţa aia perfectă, arăta perfect, nu era doar o minciună, o iluzie, pe care nu numai că v-am vândut-o vouă, ci şi mie.” a mărturisit vedeta, în emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?” de la PRO TV:

Andreea Raicu a spus și care era cea mai mare frică a ei în acea perioadă.

„Cea mai mare frică nu a fost să spun oamenilor, ci să mă descopăr pe mine. Când spui, se creează o linişte mare în interior, şi nu mai contează cine te aude atâta vreme cât tu eşti împăcat. Viaţa ta este despre tine şi nu despre alţii. Cred cu tărie că nimeni nu face o schimbare, dacă nu are nevoie să facă o schimbare.”, a precizat vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel