Urmărește emisiunea live
Andreea Rusu, SEMNAL de ALARMĂ: "INACCEPTABILĂ. Intervenție URGENTĂ din partea autorităților statului"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Rusu, director executiv al Centrului FILIA, a vorbit, în exclusivitate pentru DC NEWS despre acțiunea publică de sensibilizare și de protest împotriva violenței asupra femeilor și despre implicarea autorităților în activități de acest gen. 

Întrebată dacă de-a lungul timpului, de când organizează astfel de marșuri și activități, s-au implicat și autorități și politicieni, Andreea Rusu a răspuns, în exclusivitate pentru DC NEWS:

"O să spun sincer că noi nu am permis până acum politicienilor să aibă discursuri în timpul marșului. De-a lungul timpului au mai fost politicieni de toate culorile partidelor care au participat la marș, însă vreau să cred și chiar cred că au participat ca să-ți arate susținerea mai departe decât de a ține un discurs și de a câștiga niște puncte în sondaje.

Violența împotriva femeilor este inacceptabilă și toți cei care ne strângem acolo și urmărim acest eveniment, suntem aproape de victime și de supraviețuitoare și ne dorim o intervenție integrată, serioasă și urgentă din partea autorităților statului, pentru a proteja aceste femei. ". 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel