Andreea Tonciu, GAFĂ în direct. L-a SCOS din minți: "I se RUPE basca. Ești prost"
Autor: Giorgiana Croitoru pe 28 sep, 08:21 | Vedete

Andreea Tonciu

Andreea Tonciu l-a enervat pe Maurice Munteanu. 

Competiția vedetelor de la "Bravo, ai stil - Celebrities" este tot mai strânsă, iar certurile dintre fete și jurați fac deliciul publicului. De această dată Andreea Tonciu nu s-a mai putut abține, dar ea și juratul Maurice Munteanu au izbucnit după ce ținuta vedetei nu a fost apreciată.

“O să merg cu premiul în dinți! Cum sunt eu pe locul 6.. Știți cum o să-l câștig? Ohhhho hooooo! Când o să ajung eu iar pe locul întâi! Dacă o să vin și eu cu stilul meu, cine știe, poate o să mă vezi acolo, sus, în clasament! (….) Cred că domnul Munteanu o să mă placă mai mult atunci!” a spus Andreea Tonciu, supărată.

Replica adică a juratului Maurice Munteanu

 

“Asta este problema, de fapt… că nu îi place domnului Munteanu! Asta a fost în fiecare sezon. Tot timpul o să vină niște concurente care o să spună că greșește domnul Munteanu! Domnul Munteanu este pus aici în baza expertizei în modă de peste 20 de ani la o publicație națională, să spună ce consideră ca este ok sau nu! Și cam asta face domnul Munteanu! Mai departe, cine se supără.. că s-au supărat cuscra, nașa, bunica lu’ bunicu’, verișoara lu’ tataie-miu.. I se rupe basca domnului Munteanu.. în general! El o să-ți spună mereu pe sinceritate, că apreciezi sinceritatea.. ești o fată “sangre caliente” ca și mine! Că apreciezi sinceritatea, o să îți spun de acum.. ești prost îmbrăcată, pâna să mai vii, în față, la defilare! Nu mai cheltui fetiță banii, strânge-i acolo să cumperi căsuțe!” a spus și Maurice Munteanu, citează cancan.ro.

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri