Andreea Tonciu, GAFĂ în direct. L-a SCOS din minți: "I se RUPE basca. Ești prost"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Tonciu
Andreea Tonciu
Andreea Tonciu l-a enervat pe Maurice Munteanu. 

Competiția vedetelor de la "Bravo, ai stil - Celebrities" este tot mai strânsă, iar certurile dintre fete și jurați fac deliciul publicului. De această dată Andreea Tonciu nu s-a mai putut abține, dar ea și juratul Maurice Munteanu au izbucnit după ce ținuta vedetei nu a fost apreciată.

“O să merg cu premiul în dinți! Cum sunt eu pe locul 6.. Știți cum o să-l câștig? Ohhhho hooooo! Când o să ajung eu iar pe locul întâi! Dacă o să vin și eu cu stilul meu, cine știe, poate o să mă vezi acolo, sus, în clasament! (….) Cred că domnul Munteanu o să mă placă mai mult atunci!” a spus Andreea Tonciu, supărată.

Replica adică a juratului Maurice Munteanu

“Asta este problema, de fapt… că nu îi place domnului Munteanu! Asta a fost în fiecare sezon. Tot timpul o să vină niște concurente care o să spună că greșește domnul Munteanu! Domnul Munteanu este pus aici în baza expertizei în modă de peste 20 de ani la o publicație națională, să spună ce consideră ca este ok sau nu! Și cam asta face domnul Munteanu! Mai departe, cine se supără.. că s-au supărat cuscra, nașa, bunica lu’ bunicu’, verișoara lu’ tataie-miu.. I se rupe basca domnului Munteanu.. în general! El o să-ți spună mereu pe sinceritate, că apreciezi sinceritatea.. ești o fată “sangre caliente” ca și mine! Că apreciezi sinceritatea, o să îți spun de acum.. ești prost îmbrăcată, pâna să mai vii, în față, la defilare! Nu mai cheltui fetiță banii, strânge-i acolo să cumperi căsuțe!” a spus și Maurice Munteanu, citează cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel