Urmărește emisiunea live
Andrei Baciu va prelua o parte din atribuțiile Ministerului Sănătății
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Andrei Baciu
Sursă foto: Facebook Andrei Baciu
Secretarul de stat Andrei Baciu urmează să preia o parte din atribuțiile Ministrului Sănătății.

Secretarul de stat Andrei Baciu, care este și vicepreședinte CNCAV, urmează să preia o parte din atribuțiile Ministrului Sănătății, transmite Mediafax. Întrebat, joi, înainte de ședința cu directorii direcțiilor de sănătate publică, dacă va prelua o parte din atribuțiile ministrului interimar al Sănătății, Andrei Baciu a spus că aceasta este o decizie pe care o va lua premierul.

„Ce pot să vă spun este că aceasta este o decizie pe care o ia domnul prim-ministru din poziția de ministru interimar și oricum rolul meu, rolul nostru este de a asigura, până la instalarea viitorului ministru, asistența medicală pentru toți pacienții din România și continuarea și accelerarea campaniei de vaccinare”, a spus secretarul de stat Andrei Baciu.

El va fi prezent la întâlnirea găzduită de premierul Florin Cîțu cu directorii de direcții de sănătate publică din țară, dar și la ședința cu managerii spitalelor COVID. La ora 13.00 este programată și ședința de Guvern, însă deocamdată miniștrii USR PLUS nu au anunțat dacă participă sau nu la ședința Executivului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel