Andrei Calancea, nevăzător, omagiu pentru tatăl său la X Factor. „M-am născut cu un scop precis”
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Captură Antena 1
Captură Antena 1
Andrei Calancea a intrat direct în bootcamp după ce i-a adus un omagiu tatălui său, pe scena X Factor. 

Andrei Calancea are 26 de ani, este nevăzător și de meserie, maseur. A învățat singur să cânte la muzicuță, caval, fluier și tilincă și are și o voce senzațională.

În ediția 4 din Sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1, Andrei Calancea a ales să aducă un omagiu tatălui său, care a trecut în neființă în luna septembrie a anului trecut.

„Pentru mine muzica este iubita mea, este totul pentru mine (...). Pentru muzică sunt în stare să fac orice”, a dezvăluit el.

Tânărul a interpretat 'Je suis le même' a lui Garou, iar jurații au remarcat imediat accentul său deosebit.

Ulterior, Andrei Calancea a spus: „M-am născut cu un scop precis. Rolul meu pe acest pământ este să vă cânt”.

„Răspunsul meu este un mare DA”, i-a zis Ștefan Bănică.

VEZI ȘI: Nick Casciaro are FACTORUL X. Loredana, în delir: 'Casa ta e cumva în Rai? Ești bărbatul ideal!'

„Iată și DA-ul meu, ești minunat. Ești cel mai determinat om pe care l-am văzut eu pe scena X Factor, ești cel mai ambițios om pe care l-am văzut de când sunt eu aici. Vocea ta este uriașă și ești spontan, inteligent, generos”, a continuat Delia.

„Iubesc să dăruiesc tot ce e mai bun din mine”, a mai spus tânărul.

„Ne-ai masat sufletele cu vocea ta în seara asta. Atunci când simți un talent adevărat, când auzi o voce de la Dumnezeu venită, noi vibrăm. Toată vibrația din această camera s-a schimbat datorită ție. Nu contează cum ai venit pe acest pământ, contează că ai venit să ne bucuri și să ne faci mai fericiți și mai buni. Din partea mea ai cel mai mare DA. Ești super puternic.”, a reacționat și Loredana.

VEZI ȘI: Un tânăr a făcut furori la X Factor. 'Cine ești tu de a reacționat lumea așa?' / 'Să stai departe de grupa mea de fete'

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

VEZI ȘI: De ce a ”dispărut” Ristei de la Antena 1. Primele explicații: Că tot erați curioși dacă m-au dat afară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel