Andrei Chindriş se transferă în Belgia. Gigi Becali: A fugit puiul cu aţa...
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
fotbalist
fotbalist
Andrei Chindriş, fundaşul lui FC Botoşani, se va transfera în Belgia, la o echipă clasată în top 10.

Chindris a refuzat ofertele venite din campionatul intern si este gata pentru o noua provocare. Transferul ar urma sa se realizeze dupa incheierea playoff-ului.  Printre formatiile clasate in primele 10 echipe din Belgia se gasesc nume precum: Genk, Anderlecht, KV Mechelen, Zulte Waregem si Mouscron.

Chindris ar urma sa semneze cu una dintre aceste echipe, iar in schimbul lui Valeriu Iftime ar incasa 1 milion de euro, plus un procent dintr-un eventual transfer, scrie sport.ro

Gigi Becali: A fugit puiul cu aţa... 

Patronul FCSB, Gigi Becali, a renunţat la transferul fundaşului de la Botoşani şi a afirmat că nici dacă primeşte bani, nu îl mai vrea pe jucător. 

"A fugit puiul cu aţa la transferul lui Chindris. I-am facut inainte de Pasti o oferta clara lui Iftime si eram sigur ca o sa vina ziua cand o sa regrete. Dar acum ii transmit domnului Iftime ca si daca imi da de la el 100.000 de euro tot nu il mai vreau pe Chindris. Ce sa fac cu el? Nu ati vazut cum joaca? Nu il mai vrea Valencia? Eu i-am spus de atunci sa batem palma si o sa fie bine pentru toata lumea, dar acum poate sa imi dea Iftime bani de la el ca nu il mai vreau", a declarat Gigi Becali in urma cu cateva zile pentru ProSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel