Andrei Cristea, antrenorul lui Poli Iaşi, cuvinte incredibile la adresa lui Radu Petrescu: "Mai bine mureai la operaţie"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Facebook Andrei Cristea
Sursa: Facebook Andrei Cristea
Andrei Cristea, antrenorul-jucător al lui Poli Iaşi, este acuzat că i s-ar fi adresat într-un mod incredibil arbitrului Radu Petrescu. Acesta i-ar fi spus arbitrului că "mai bine mureai pe masa de operaţie". 

Incidentul, care a avut loc la meciul dintre Poli Iaşi şi FC Voluntari, pierdut de ieşeni, a fost povestit de Decebal Rădulescu 

"O să vă povestesc ce am aflat eu că s-ar afla în raportul observatorului lui Radu Petrescu, omul care a arbitrat Iași - Voluntari. La meci a fost eliminat antrenorul Andrei Cristea.

Am auzit, iar dacă e așa, trăim într-o lume mizerabilă. Eu îl rog public pe Vassaras sau pe arbitrul Petrescu să ne citească și npouă din raportul de arbitraj. Am zuzit că antrenorul de la Iași i-ar fi strigat de nenumărate ori 'mai bine mureai la operație sau mai bine rămâneai paralizat'.

Mie mi se pare de o josnicie teribilă. Dacă s-a întâmplat așa, trebuie făcut ceva. E scris în raport, eu așa am informații", a spus jurnalistul Decebal Rădulescu la Digi Sport Special.

Clubul îi ia apărarea, dar l-a trecut din nou la statutul de jucător 

”Da, și asta a fost consemnat în raport. Înțeleg că după fluierul final Andrei a intrat pe teren, conform regulamentului la 10-15 minute după final putea intra. Era în drum spre vestiare si alt drum nu e din tribună la vestiare. 

Am înțeles că arbitrul a scris acele cuvinte despre operație. Sunt cuvinte foarte urâte, dar Andrei nu a spus așa ceva, am stat lângă el.

Era un grup de oameni, chiar nu înțeleg cum arbitrul a auzit așa ceva, dar a fost neinspirată delegarea lui Radu Petrescu după ce se întâmplase anul trecut.

Avem acces la raportul arbitrului, s-a consemnat asta, dar aceste cuvinte nu pot fi rostite.

În prima repriză am stat lângă el, nu a folosit cuvintele astea, el a zis că nu a pomenit  de operație, îl cunosc pe Andrei”, a declarat Ciprian Paraschiv, preşedintele lui Poli Iaşi. 

Cu toate astea, consiliul director, din care face parte şi Mihai Chirica, a decis să îl treacă pe Andrei Cristea înapoi la statutul de jucător şi să înceapă căutarea unui nou manager. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel