Andrew Garfield va juca în filmul 'Tick, Tick... Boom!', realizat pentru Netflix de Lin-Manuel Miranda
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andrew Garfield va juca în 'Tick, Tick... Boom!', un film produs de Netflix şi care va reprezenta debutul ca regizor al artistului de origine portoricană Lin-Manuel Miranda, potrivit Deadline citat de EFE, scrie Agerpres.

Numele lui Andrew Garfield, cunoscut din filmele cu Omul Păianjen - 'The Amazing Spider-Man' (2012) şi 'The Amazing Spider-Man 2' (2014) - şi nominalizat la Oscar pentru 'Hacksaw Ridge' (2016), a fost vehiculat în ultimele luni, însă de abia acum s-a confirmat încheierea contractului.

După ce a atins faima cu musicalul 'Hamilton', Miranda se va aşeza în scaunul de regizor pentru adaptarea pe ecrane a musicalului 'Tick, Tick... Boom!', creat de Jonathan Larson. Miranda, care în 2014 a participat ca actor la montarea off-Broadway a 'Tick, Tick... Boom!', va fi de asemenea producător al acestui lungmetraj alături de Brian Grazer şi Ron Howard.

Steven Levenson va scrie scenariul acestui film.

Bazat chiar pe viaţa autorului său, Jonathan Larson, musicalul 'Tick, Tick... Boom!' are ca erou un tânăr compozitor care visează să triumfe pe Broadway.

"Să am acum oportunitatea de a-mi face debutul ca regizor, în colaborare cu familia Larson şi această incredibilă echipă de creaţie şi să adaptez o operă pe care o îndrăgesc profund este un privilegiu care mă copleşeşte", a spus Miranda în iulie de 2018, când a aflat despre ecranizarea musicalului 'Tick, Tick... Boom!'

Miranda a devenit în ultimii ani un mare ambasador al culturii "latino" în SUA, prin colaborarea sa ca actor la 'Mary Poppins Returns' (2018) şi transpunerea pe ecrane a propriului său musical, 'In the Heights'.

John M. Chu, care a triumfat cu comedia romantică 'Crazy Rich Asians' (2018), va fi regizorul filmului 'In the Heights', din a cărui distribuţie mai face parte pe lângă Miranda şi actorul Anthony Ramos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel