Aneta Gavrilă, fiica lui Nelu Ploieșteanu: Când a ajuns la ATI, nu mai avea nicio șansă, nici 1%
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Nelu Ploiesteanu
Sursa foto: Facebook Nelu Ploiesteanu
Aneta Gavrilă, fiica lui Nelu Ploieșteanu, a vorbit despre modul în care artistul ar fi fost îngrijit, în momentul în care a ajuns la spital.

"Nu a fost tratat corespunzător, în primele 24 de ore. Sâmbătă, când l-am internat la Spitalul Floreasca, l-a tratat un medic cardiolog care nu a făcut nimic, doar i-a pus oxigen din ce în ce mai mult. A doua zi, a venit un medic pneumolog şi această doamnă doctor care este la Floreasca nu mai ştia de capul ei, ce să facă mai repede pentru că plămânii lui erau de sâmbătă afectaţi. Era într-o criză de isterie. A ajuns la ATI. Când a ajuns acolo, nu mai avea nicio şansă. Ne-au spus medici cu experienţă de 40-50 de ani de ATI. Nu avea nici măcar 1% şanse. Cu toate astea, domnul doctor Țincu se uita în ochii mei şi a zis că a mai avut pacienţi aşa de grav şi i-a salvat", a spus Aneta Gavrilă, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Vezi și: Aneta Gavrilă, fiica lui Nelu Ploieșteanu, discuție cu Orban: Nu l-am luat pe tata de la INML pentru că am aşteptat un răspuns de la dânsul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel