Angajat al unui şef de la FRF, reținut după ce a abuzat sexual trei copile și le-a șantajat cu poze compromițătoare
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Unul dintre angajații unei persoane din conducerea Federației Române de Fotbal este acuzat că a abuzat sexual trei fetiţe.

Potrivit anchetatorilor, din luna aprilie 2020 și până în prezent, individul ar fi întreținut relații sexuale cu trei minore, transmite Realitatea Plus. El le-ar fi șantajat pe copile cu publicarea de fotografii sau mesaje pe rețelele de socializare pentru a le determina să continue relația cu el. Oamenii legii au efectuat astăzi mai multe percheziții și au ridicat diverse probe, printre care fotografii, înscrisuri şi medii de stocare.

Bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru agresiune sexuală, act sexual cu un minor şi şantaj. El a mai fost condamnat în anul 2003 la 15 ani de închisoare, după ce ar fi violat o tânără de 19 ani. Victima s-ar fi sinucis atunci, aruncându-se de pe podul de la Mărăcineni în apele râului Buzău. Bărbatul a executat 11 ani de închisoare. Ulterior a fost eliberat, iar în 2013 a cerut revizuirea cauzei întrucât se considera nevinovat. Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti i-au respins acţiunea în anul 2014. Potrivit surselor RealitatePlus, bărbatul este angajat al secretarului general-adjunct al Federației Române de Fotbal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel