Angajații McDonald's, în grevă după UMILINȚĂ. Au folosit PAMPERȘI de câine
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Mai mulți angajați ai lanțului american de restaurante McDonald’s au intrat în grevă, după ce au fost obligați să utilizeze pamperși de câini sau filtre de cafea drept mască de protecție.

Mai mulți angajați ai lanțului american de restaurante McDonald’s au intrat în grevă, după ce au fost obligați să utilizeze pamperși de câini sau filtre de cafea drept mască de protecție, conform Daily Mail.

Cel puțin 4 angajați ai unui McDonald's din California, Statele Unite, au contractat coronavirusul în ultima săptămână. Cei 22 de membri ai personalului unui restaurant din Oakland nu au mai venit la muncă marți, făcând grevă pentru a primi o perioadă de carantină plătită de două săptămâni. În plus, compania ar trebui să plătească costurile medicale și dezinfectarea magazinului, plus costurile echipamentului personal de protecție.

Angajați cu măști făcute din pampers de câini

Organizatorii grevei au spus că bucătarii, casierii și alți angajați au fost instruiți să poarte măști confecționate din pamperși de câini și din filtre de cafea atunci când măștile adevărate s-au terminat.

„McDonald's ne tratează ca pe câini”, a spus unul dintre angajați, Delia Vargas. „Nu vrem să murim pentru hamburgerii lor, așa că intrăm în grevă, pentru a ne proteja pe noi, pe familiile noastre și comunitățile din care facem parte”.

Numărul morților cauzate de coronavirus din Statele Unite a trecut de 100.000 în această săptămână, iar 1,7 milioane americani au fost infectați cu virusul ucigaș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel