Angajații McDonald's, în grevă după UMILINȚĂ. Au folosit PAMPERȘI de câine
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 28 mai, 18:20 | Internațional

Mai mulți angajați ai lanțului american de restaurante McDonald’s au intrat în grevă, după ce au fost obligați să utilizeze pamperși de câini sau filtre de cafea drept mască de protecție.

Mai mulți angajați ai lanțului american de restaurante McDonald’s au intrat în grevă, după ce au fost obligați să utilizeze pamperși de câini sau filtre de cafea drept mască de protecție, conform Daily Mail.

Cel puțin 4 angajați ai unui McDonald's din California, Statele Unite, au contractat coronavirusul în ultima săptămână. Cei 22 de membri ai personalului unui restaurant din Oakland nu au mai venit la muncă marți, făcând grevă pentru a primi o perioadă de carantină plătită de două săptămâni. În plus, compania ar trebui să plătească costurile medicale și dezinfectarea magazinului, plus costurile echipamentului personal de protecție.

Angajați cu măști făcute din pampers de câini

 

Organizatorii grevei au spus că bucătarii, casierii și alți angajați au fost instruiți să poarte măști confecționate din pamperși de câini și din filtre de cafea atunci când măștile adevărate s-au terminat.

„McDonald's ne tratează ca pe câini”, a spus unul dintre angajați, Delia Vargas. „Nu vrem să murim pentru hamburgerii lor, așa că intrăm în grevă, pentru a ne proteja pe noi, pe familiile noastre și comunitățile din care facem parte”.

Numărul morților cauzate de coronavirus din Statele Unite a trecut de 100.000 în această săptămână, iar 1,7 milioane americani au fost infectați cu virusul ucigaș.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri