Angela Gheorghiu, ATAC DUR pentru români. "NU au capacități de niciun fel. ZERO. Neștiință"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Angela Gheorghiu a transmis un mesaj extrem de dur despre România. Iată ce spune aceasta despre români.

Angela Gheorghiu a răspuns unei provocări din partea Alessandrei Stoicescu, de la Antena 1. Astfel, artista transmis un mesaj dur despre România, după ce a fost întrebată cât de mult s-ar fi bătut țara noastră pe ea, pentru un concert Angela Gheorghiu, dacă nu era româncă. 

"Nu cred, nu v-ați fi bătut pentru că eu am colege care sunt foarte bune și nu a venit niciuna. E din neglijență, neștiință, iar în ceea ce privește persoana mea sau românii în general au o problemă cu cei care conduc sau se ocupă de partea artistică în România. Managementul este execrabil. Nimeni nu știe de fapt ce înseamnă această industrie și nu a luat în serios aceste studii", a declarat Angela Gheorghiu pentru Antena 1.

Ce ar face dacă ar fi ministrul Culturii în România

"În fiecare țară, fiecare ministru sau fiecare partid are un fel de a fi. Au un comportament sau niște idei, au planuri. Bun, în România planurile astea eu nu le-am auzit niciodată. Bineînțeles că noi trăim acum o perioadă tulbure dar în orice nație vreodată va rezista și a rezistat doar prin cultură și educație. De cele mai multe ori, copiii nici nu știu, nu știu că exist sau că există un instrument ca al meu. Că există atâtea fenomene minunate în cultură pe care ei trebuie să le simtă din cultură. Îmi amintesc, toți colegii mei din străinătate atunci când se duc la Sala Palatului, deci toate orchestrele care vin la Sala Palatului zic Angela, ce e asta? Do something, fă ceva, te rog frumos.

Am încercat, dar oamenii din România știu doar să zâmbească frumos, să promită, dar nu au capacități de niciun fel, cred eu. Și mai cred în ceva. Cred într-un om, cel puțin în cultură. Îți trebuie cineva care să aibă pasiune și să iubească arta. O pasiune cu adevărat existentă la cineva poate să aducă, să construiască ceva. Dacă este doar așa o chestiune de partid, este fum, nimic. Poate nici să nu fie acolo, e zero", a completat artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel