Maleficent: Mistress of Evil. Angelina Jolie despre rolul bărbaților pentru tinerele actrițe: Acesta este un mesaj important
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Angelina Jolie a evidențiat rolul extrem de important pe care îl pot juca bărbații în conturarea personalității fetelor tinere, potrivit BBC.

Actrița, care joacă rolul Mistress of Evil în Maleficent, a mai spus că personajele feminine din filme nu trebuie să fie înfățișate ca fiind dure din punct de vedere fizic pentru a fi considerate puternice: Cred că, de multe ori, atunci când o poveste care spune„ aceasta este o femeie puternică', trebuie să-l bată pe bărbat, sau trebuie să fie ca bărbatul, sau, într-un fel, trebuie să nu aibă nevoie de bărbat', Jolie a spus jurnaliștilor la lansarea filmului.  Referindu-se la propriul personaj din film și prințesa Aurora, interpretat de Elle Fanning, Angelina Jolie a spus: 'Amândouă avem foarte multă nevoie de bărbați, să învățăm de la ei.'

'Acesta este un mesaj important pentru fetele tinere, de a-și găsi propria putere, dar de a respecta și învăța de la bărbații din jurul lor. Avem femei puternice, dar personajul care este greșit în film și trebuie eliminat este și o femeie. Arătăm tipuri de femei foarte diverse între personajele noastre, dar avem și bărbați extraordinari în film, și chiar vreau să punctez acest fapt.' a spus Angelina Jolie.

Actriţa americană, care s-a despărţit de cel de-al treilea soţ al ei, Brad Pitt, în anul 2016, are şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi. Filmul 'Maleficient' din anul 2014 este o reinterpretare a filmului clasic animat 'Sleeping Beauty' ('Frumoasa adormită') din 1959, însă care este prezentat din perspectiva personajului său negativ.

În noua peliculă, Angelina Jolie, Maleficent, luptă pentru a câştiga simpatia Prinţesei Aurora, supranumită Frumoasa Adormită, o tânără prinţesă în vârstă de 21 de ani, interpretată de Elle Fanning. Ea găseşte un adversar pe măsură în regina Ingrith, interpretată de Michelle Pfeiffer. Filmul 'Maleficent: Mistress of Evil' va debuta în cinematografele nord-americane pe 18 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel