Anisie își pune cenușă în cap: Recunoaște că a greșit făcând circ într-o sală de clasă
Autor: Irina Constantin pe 18 ian, 09:07 | Guvern

Monica Anisie spune că-i pare rău pentru gestul prin care a umilit o învățătoare în sala de clasă, cu presa după ea, în fața elevilor, luați la întrebări și filmați. Însă își argumentează gestul.  

”Eu sper că oricare profesor sau director responsabil din România, dacă ar trece pe culoarul unei școli și ar auzi ceea ce am auzit eu, ar încerca să intervină. Nu am fost în acea școală pentru doamna învățătoare, dar sunt un om căruia chiar îi pasă de copii, elevii mei pot depune mărturie. Aș fi vrut să fiu mai calmă în acea interacțiune și este regretabil că, pentru moment, nu am fost atentă la prezența presei și expunerea copiilor, lucru pentru care îmi pare rău. Cred că profesorii din România, mai ales cei care au motivație să lucreze acolo unde este mai greu, merită și trebuie să fie respectați și încurajați. La fel cum cred că există o nevoie uriașă de înțelegere și echilibru. Inclusiv pentru un profesor care greșește. Mulțumesc tuturor pentru înțelegere!” a scris ministrul Educației, Monica Anisie, pe Facebook. 

Vezi și: Monica Anisie a dat buzna într-o sala de clasă și a umilit o profesoară. Este făcută praf din învățământ, scrisoare devastatoare

 

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Guvern Vezi toate articolele
Crossuri parteneri